Červen 11, 201114 r takže zdravím,jeět jednou a s novým poznatkem,a to:jak jsem zkoušel safe system,tak jsem vždy zmáčkl dálkáč dvakrát a tím jsem ho vypnul.Takže bych chtěl jen dodat,že mi safe systém funguje a vše ostatní taky,jen mi stále svítí ta dioda,nebíte tedy proč,když je vše ostatní ok?Díky.
Srpen 8, 201114 r opravdu nikdo neví? A můžete mi alespoň říci jak tu diodu odpojit,že by mi nesvítila vůbec?Díky
Březen 31, 201213 r takže zdravím,jeět jednou a s novým poznatkem,a to:jak jsem zkoušel safe system,tak jsem vždy zmáčkl dálkáč dvakrát a tím jsem ho vypnul.Takže bych chtěl jen dodat,že mi safe systém funguje a vše ostatní taky,jen mi stále svítí ta dioda,nebíte tedy proč,když je vše ostatní ok?Díky. Nejsem v obraze, co jsi vypnul dvojnásobným zmáčknutím dalkáče, prosim vysvětlení pro nezasvěceného. Děkuji. Jde nějak po zamknutí DO pomocí DO vypnout blikající dioda na dveřích řidiče?
Listopad 6, 201212 r Ke každému autu, ke každému zařízení, se dodává taky MANUÁL. Upraveno Listopad 6, 201212 r od Wojnar
Květen 11, 20169 r Zdravíčko, tak mi originál dioda ve dveřích přestala blikat, napřed blikala jenom někdy, ale po odemčení a zamčení už zase blikala a teď nebliká vůbec. Nicméně SAFE systém se aktivuje je to slyšet a zkoušel jsem se i v autě zamknout -> funguje a stropní osvětlení reaguje na všechny dveře, takže myslím, že to mikrospínač nebude. Nevíte čím to může být ? Díky
Květen 11, 20169 r NN dioda funguje, v garáži jsem si všiml, že bliká, ale strašně slabě ... VAG nic neukázal a teďka zase třeba 1,2 blikne silně pak pohasne a nebliká zase vůbec tak nevím co s tím.
Květen 12, 20169 r Pokud ti safe lock funguje. Tak to musi byt neco u te diody. Treba plosnak ci tak neco. Me kdyz safe lock neblikal tak nebyl aktivni.
Květen 13, 20169 r Budu to muset projít, jenom doufám, že nebude špatná komfortka ta ovládá tu diodu ne ? i když to by asi zase VAG napsal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.