rokane Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 takže zdravím,jeět jednou a s novým poznatkem,a to:jak jsem zkoušel safe system,tak jsem vždy zmáčkl dálkáč dvakrát a tím jsem ho vypnul.Takže bych chtěl jen dodat,že mi safe systém funguje a vše ostatní taky,jen mi stále svítí ta dioda,nebíte tedy proč,když je vše ostatní ok?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 opravdu nikdo neví? A můžete mi alespoň říci jak tu diodu odpojit,že by mi nesvítila vůbec?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 takže zdravím,jeět jednou a s novým poznatkem,a to:jak jsem zkoušel safe system,tak jsem vždy zmáčkl dálkáč dvakrát a tím jsem ho vypnul.Takže bych chtěl jen dodat,že mi safe systém funguje a vše ostatní taky,jen mi stále svítí ta dioda,nebíte tedy proč,když je vše ostatní ok?Díky. Nejsem v obraze, co jsi vypnul dvojnásobným zmáčknutím dalkáče, prosim vysvětlení pro nezasvěceného. Děkuji. Jde nějak po zamknutí DO pomocí DO vypnout blikající dioda na dveřích řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 (editace) Ke každému autu, ke každému zařízení, se dodává taky MANUÁL. Editováno: 6. Listopad 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Zdravíčko, tak mi originál dioda ve dveřích přestala blikat, napřed blikala jenom někdy, ale po odemčení a zamčení už zase blikala a teď nebliká vůbec. Nicméně SAFE systém se aktivuje je to slyšet a zkoušel jsem se i v autě zamknout -> funguje a stropní osvětlení reaguje na všechny dveře, takže myslím, že to mikrospínač nebude. Nevíte čím to může být ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Mozna odesla primo dioda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 NN dioda funguje, v garáži jsem si všiml, že bliká, ale strašně slabě ... VAG nic neukázal a teďka zase třeba 1,2 blikne silně pak pohasne a nebliká zase vůbec tak nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Pokud ti safe lock funguje. Tak to musi byt neco u te diody. Treba plosnak ci tak neco. Me kdyz safe lock neblikal tak nebyl aktivni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Budu to muset projít, jenom doufám, že nebude špatná komfortka ta ovládá tu diodu ne ? i když to by asi zase VAG napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.