Peter007 Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Vie mi niekto poradiť, ako odbrať predné opierky hlavy na Karoqu?. Je tam na boku len knoflík na posúvanie hore a dole, ale odobrať mi nejdú a kúpil som si poťahy, ktoré nemôžem tým pádom navliecť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Podle návodu, str. 88, přední hlavové opěrky lze výškově seřídit u standardních sedadel, ale nepíše se, že by šly vyndat. Vyndat jdou jen zadní. Je to zřejmě bezpečnostní opatření, aby nějakej pitomec nechtěl jezdit bez toho. S instalací potahů se nepočítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Ja som aj nasiel ako sa ma srubovakom stoacit pod calunenim ale neviem to caluneniie dat dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencam Vloženo 25. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2020 Opěrky jsem taky řešil z důvodu možné montáže potahů ( měl jsem je vždy a všude ). U předních nevím, protože se vysouvá jen opěrný polštář tyčky jsou pevně v opěrácích. Tedy není možno použít odjištění na vršku opěráku jako na zadních. Přes max. vysunutí se nedostanu ať zkouším co se dá. Tedy opěrky předních sedaček jsem zatím nesundal. Kdo poradí ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 můžu se zeptat pro inspiraci jaky potahy tam dáváte? žena o potazích nikdy nechtěla ani slyšet a já znám taky jen ošklivý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 @lukas_k Potahy nemam zadne. Jen o dovolene navlekam na sedadla takova ta "trika". Preci jen obcas se clovek musi nekam premistit namazany opalovakem, upoceny,.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencam Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 (editace) Jak jsem říkal potahy dávám, ale ne nějaké z marketu, ale šité na míru - např. TASO Mladá Boleslav. Nejsou sice levné, spíše drahé, ale na sedačkách sedí přesně, drží na místě neshrnují se velká možnost konfigurace, z mé strany spokojenost. A potahy proto, že když něco kydne na sedačku odstraňuje se hůře než na potahu který se vypere. Ne že bych na sedačky něco "kydal" ale při mé smůle..... Nikomu samozřejmě můj názor nenutím. Pro info přidávám nějaké snímky pot ahů, které jsem měl v Yetim. Editováno: 27. Červenec 2020, autor: vencam 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 OT: Ten háček bych nechtěl mít po nehodě zapíchnutý do lebky. Doufám, že tam nikoho vzadu nevozíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencam Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 Tak jsem se dotázal ohledně demontáže hlavových opěrek na předních sedadlech přímo škodovky. Odpověď níže. A je to..... Vážený pane ....., děkujeme za Váš email. Bohužel z bezpečnostních důvodů, přední opěrky hlavy nelze sundat. V případě jakýchkoli dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit. S pozdravem Škvrna Petr Informační linka ŠKODA AUTO 800 600 000 infoline@skoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lanmaze Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Ahoj, ať nezakládám nové téma, nedaří se mi sundat hlavovou opěrku na sedadle řidiče u MY2021. Koukal jsem jak na dílenskou příručku tak videa na youtube, ale nedaří se mi, myslím, že tam bude jiný fígl. Povedlo se to někomu? ps. nechci jezdit bez opěrky, ale dát na ní ramínko (jasně, záložní řešení - koupení origo ramínka od ŠA mám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo G. Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Ahoj, nevím jestli pomůžu, ale před dvěma měsíci jsem dával potahy od fa MAD, mám Karoq Style, březen 2019. Při instalaci jsem sundával obě přední opěrky hlavy. Jak je to vybrání v opěradle pro hlavovou opěrku, tak se musí ze zadní strany opěradla v jeho střední části asi tak 10 - 15 cm pod horním okrajem toho výřezu zamáčknou, nejlépe palcem ruky. Lehce tam jde i cítit, že je tam nějaká pojistka. Po zmáčknutí této pojistky lze celá opěrka vytáhnou i s těmi vodícími kulatinami. Zpět je jenom zasunete. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lanmaze Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Díky, pomohl, šel jsem to zkusit znovu, o tom tlačítku jsem věděl, ale zkoušel to mačkat palcem, teď jsem to vzal rukojetí šroubováku, asi 8 cm pod hranou sedadla, tlačítko cvaklo a opěrka šla vyndat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
general Lee Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 velkou silou dlani sem to zezadu dokazal zmacknout a vytahnout - supr. dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan27 Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Posielam návod 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.