radlat Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Pánové, kdo má motorizaci 1.0 TSI, má namontovaný odspodu alespoň částečný kryt motoru nebo se v rámci úspor nemontoval ani ten? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Já mám výrobu 3/2018, 81 kW variantu a mám velký kryt pod motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 21. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 A tlumící výplň pod kapotou se spolu s 1.0 TSI dává také? V jiných vláknech u 1.2 TSI padlo, že kvůli ceně se od ní odstoupilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 nevim jak rapid, ale na sve nove FIII mam tlumici vypln v kapote. spodni kryt motoru jsem si naopak dokoupil tento: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/spodni-ochranny-kryt-agregatu-fabia-6v0071608x. ale je to opravdu asi jen na fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Držte se tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.