Mirabr Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Zdravím, mám takový problém. Mám rapida 1,2 TSI 66kW, rv. 2017. Občas po nastartování to hodí hlášku závada start stop systemu. Přijde mi že je to dost nahodilé a ničím jiným se to neprojevuje, motor jede normálně. Tak nevím jestli s tím máte někdo zkušenost čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 čo hlási rádio? píše ku SS niečo? btw, ak je záruka, čo tak nahrať video a šup do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Souhlas pokud je v zaruce neni o resit! Jinak bezdiagnostiky asi moc nezjistis. Ale dalo by se zacit tim zdali nemas volne kontakty na baterce. Nejlepe vyčistit a namontovat zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Nevím jak tady na tom autě ale třeba u SII nahodilou závadu Start-Stop hlasí jednotka na mínusovém pólu baterie když je baterie v hajzlu pak SS odpojí. Buď rád aspoň ti to šetří motor nového auta :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.