KyAeRtOiQ Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 To nikdo nepochopí, ale snažil jsem se ty háčky hledat ve fabrice a nic všechny byly s MR 2021 přeskladněny do Mladé Boleslavy a zdělány ve fabiích MR 2020. A ani koupit moc nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 A přitom háčky dělají praktičnost kufru.Je to cesta zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Že by došly? Mají objednat s Alika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 před 2 hodinami, KyAeRtOiQ napsal: 2 háčky, myslíš ty na levém boku na tyčce? Protože ten co se vkládal do zezadu do opěráku do kotevního oka dětské sedačky byl v rámci úspor zrušen Jojo, háčky jsou na tyčce, myslím, že se dají přendat i na tyčku vpravo. Dají se dokoupit za asi 100 Kč / kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Asi je nakonec objednám, stejně dodávali jen jeden. https://www.auto-doplnky.com/hacek-do-zavazadloveho-prostoru-na-misto-kotveni-detske-sedacky-original-57a867785a9b9?v=97875&gclid=Cj0KCQiA9P__BRC0ARIsAEZ6irhpmoltKZdw5fdvDsShMm1UbGc66xcJ2WI7dZQPmU5DUwR0-jtgqLoaAscpEALw_wcB# 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Aha, toho jsem si ani nevšiml, díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Já mám 4. Dva na každé straně s z výroby. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 No a já nemám v pravo ani tu tyčku na ty háčky. Šetřit se musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Takto vypadá kufr ve verzi Active Ani boční kapsy nejsou....síťový program tudíž nutnost. Druhou tyčku s háčky mají Varia sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 To je docela bída. Ale aspoň tam je ta jedna tyčka s dvěma háčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Síť nepoužívám protože občas vozím v kufru fenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Já jsem tedy spokojený s těmi oddělovači na sucháč co se dají připevnit kdekoliv na koberci, z toho důvodu nepoužívám to plastové dno. Původně byly dva ale přikoupil jsem si jich víc přímo ve škodovce (podobné se dají asi koupit z Číny), když je nepotřebuju tak je jen nalepím k zadním sedačkám. Drží to hodně dobře když se to tam dá správně, přijde mi to praktičtější než ta spodní síť - ale určitě záleží kdo co vozí. Mám Style MR20 a taky nemám tu pravou tyč s háčky, ale celkem jsou vzadu tři kapsy + levá tyč se třemi háčky, to mi stačí. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Ty "oddelovace na suchac" jsou doopravdy super. Pouzivam i ty z Ciny. Ty cinske jsou vyssi a vice brani prevraceni veci. Da se tim uplne zamezit cestovani veci v zavazadlovem prostoru. Sit mam, ale temer nepouzivam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 V 15. 1. 2021 na 20:48, davi72 napsal: Takto vypadá kufr ve verzi Active Ani boční kapsy nejsou....síťový program tudíž nutnost. Druhou tyčku s háčky mají Varia sedadla. ...to teda ořez...kapsy jsou praktické a síťky taky, rád je využívám a háčky zase žena, na tašky s nákupy! 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Přesně ...ty háčky jsou k nezaplacení.Jak říkáš ...nákupy to krásně drží.V bočních síťkách mám autokosmetiku.😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Tak jsem se ptal prodejce na síťový program u Karoqa edice 125 let (9/2020) Je mi líto, ale síťový program nebyl u Vašeho vozidla součástí standardní výbavy (pouze za příplatek 1.300,- Kč vč. DPH pod kódem PKA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 ....já bych do toho zainvestoval, uvidíš že budeš spokojený!.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 V 18. 1. 2021 na 21:00, Mit napsal: Tak jsem se ptal prodejce na síťový program u Karoqa edice 125 let (9/2020) Je mi líto, ale síťový program nebyl u Vašeho vozidla součástí standardní výbavy (pouze za příplatek 1.300,- Kč vč. DPH pod kódem PKA) Je pravda, že v průběhu loňského roku ten ceník několikrát měnili. Já objednával v 1/2020 a tam stopro byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Tak jse si je objednal jeden "OB" e-shop je má za 79Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.