Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj

Takto sa mi odrel tapacir pod kapotou, vyzera to dost skaredo, mate to niekto tak isto?

nechapem tomu, to ako motor tak vysoko vyskocil az odrel kapotu?

Ani neviem od coho konkretne, ale vyzera to na tu merku oleja.

Mate to tak isto? Motor 1.2 TSI

IMG_20180924_130124.thumb.jpg.78092efea86c213f6e70e838c6229052.jpgIMG_20180924_130103.thumb.jpg.ab1427e7e9bf89ebac604bfcd2defa4d.jpgIMG_20180924_130129.thumb.jpg.f1c527274379a5af91fb521d69d451d6.jpg

Vzhledem k tomu jak je na té fotce motoru vidět, že je pokapaný od oleje (pokud to není od pršení), neměl jsi tu měrku někdy špatně zasunutou (nedocvaknutou silou), čímž se tlakem oleje zvedne a jednak ti postříká motor a přijde i do kontaktu s tlumením kapoty?

Upraveno od ZbyšekSU

• Autor

Vyzera to sidce tak, ale nieje to od oleja. Je to od kvapiek dazda. Akurat mrholilo a fukal vietor, takze sa kvaply dazda dostali vsade.

OK, potom tedy jedině zbytek mého předchozího textu s uvolněnou měrkou, ale o tom by jsi musel vědět, že nebyla docvaklá, většinou to pak je někde alespoň na té trubce kolem "polité". Jinak by se ti musela ta izolace strašně svěšovat, ale to by byla i ošoupaná od krytu motoru, což není.

• Autor

Ano myslim, ze merku som povytiahnutu nenechal (vsetko tomu naznacuje), aj ked 100% to vylucit neviem. A este jedna vec, ta "diera" sa zacala zvacsovat postupne, nebolo to zodna naden.

Anebo nejaky hlodavec?

Jasně je vidět, že to doškrábal nějaký hlodavec.

Upraveno od Woody

Taky si myslím, že ti tam nechalo vizitku nějaký zvířátko, nejspíš kuna. V noci už je zima a když přijedeš večer, tak je motor příjemně vyhřátý a to je pro kunu jako pozvánka. Kdybys viděl, jak mám já na F2 vyžraný to tlumení, tak by ses asi divil. Taky už mi vyžraly i těsnění mezi motorem a kabinou, je tam díra jak vjezd do pískovny. Jednou mi nechaly i dáreček v podobě bobku na filtrboxu. Beru to z té lepší stránky, plechy nežerou, to už by mi z auta zbyla asi jenom louže benzínu.

Upraveno od mambo

Jasný zásah zvířete, nevím, co tam řešíte za ptákoviny s vyskakující měrkou, nebo dokonce s motorem, to je opravdu na pováženou.

Jasná kuna, mám to úplně stejně nakouslé + izolace lambda sondy.. milá to zvířítka.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.