Publikováno Listopad 3, 20186 r Ahoj, před časem jsem do svého Roomsteru 2006, nainstaloval nové autorádio RCD330+, a doplnil jsem ho o škodovácký převodník can 1.6->2.0. Vše fungovalo OK, ale teď se mi nahodile stává že vypadne část maxidotu pro rádio (to mě až tak netrápí), ale přestane mi fungovat i podvolantové ovládání pro rádio. Napadá Vás kde by mohl být problém? Napadlo mě jestli to nemá souvislost s tím, že je stále v autě zapojená i GSM jednotka, která se nyní nepoužívá (rádio má BT již v sobě zabudované). Díky za nasměrování.
Listopad 3, 20186 r byl jsi ve škodovce aby ti ho sladili s počítačem , něco podobného měl soused a ted v pohodě doma mu to nikdo neudělal .Závady jsou podobný ale nemusí být stejný ! Já mám originál rádio v autě 2007 a když asi tak 15x za teplého počasí nastartuji po sobě krátkém časovém úseku , tak mi taky vypadne maxidot na rádio druhý den zase vše funguje jak má ,zatím nevím čím to je taky zajedu do servisu škoda
Listopad 3, 20186 r Autor Ahoj, nene, ve Škodovce jsem zatím nebyl. Nevím jak by se tvářili na to že je tam rádio které tam nemá co dělat ?
Listopad 3, 20186 r Autor Jinak jsem to ještě teď projel přes VCDS, a zjistil jsem tam dvě chyby: Address 16: Steering wheel 16350 - Control Module - Self-Test Error 014 - Defective - Intermittent Address 17: Instruments 01304 - Radio 49-00 - No Communications Ta první se po vymazání už neukázala, ta druhá přetrvává. +na kanalu 56 se radio nehlásí, ale can funguje (na radiu je videt teplota z Climatronicu) Upraveno Listopad 3, 20186 r od AidenShaw
Listopad 5, 20186 r Autor Jenom doplním že mám ve voze instalováno toto podvolantové ovládání: https://www.autodilyplus.cz/spinac-dalk-ovladani-autoradia-a-telefonu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.