Mlkl Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Zas to zdochnutie nie je dramaticke stalo sa mi to raz a aj to ked som auto prevzal u predajcu. Je to len o zvyku na spojku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Ja vpodstate suhlasim s recenziou: "Motor také na rozjezdu velice rád chcípá. Ani po týdnu jsem nebyl na rozjezdech stoprocentní. Práce se spojkou chce prostě trochu cviku, nebo ušetřené peníze za diesel investujte do automatu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janiy Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019  Spotreba môjho Superbu 1.5 TSI po asi 13000 km a 3 mesiace od zakúpenia sa ustálila na 7.7l/100km s DSG prevodovkou. Moja predchádzajúca Octavia III 2.0 TDI 2014 Manual pri rovnakom štýle jazdy mala spotrebu o dva litre menšiu. Ticho, podvozok a pohodlie k nezaplateniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Rozmýšľam o kúpe tejto kombinácie 1,5 TSI s DSG, len to DSG ma odraduje lebo mam SII 103 kw diesel s DSG a nemam rad ako ten motor to DSG podtaca v niektorých usekoch mojej cesty do práce. Chcel som sa opytat ako je na tom tato kombinacia, ci to DSG tiez podtaca 1,5 TSI alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Podtaca,ako vsetky dnesne motory kvoli emisiam a spotrebe,ale nieje to nic,co by extra vadilo,pripadne presunut paku do S a je po podtacani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Ma> Příplatky za maličkosti... Teď jsem skládal 1.5 TSI s DSG ve výbavě Style tak, abych se vlezl do 830 tisíc Kč vč. DPH a nemám pocit, že by se muselo platit za úplně vše. Auto v základu má solidní výbavu a příplatková výbava byla spíše už na frajeřinku (virtuální kokpit atd).Když to vezmu kolem a kolem, tak Superb se svou výbavou je na tu cenu asi bez konkurence. Passat za tu cenu nedostanu, Céčko od MB nebo trojkový BMW taky ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 To podle mne skoro všechny modely od Škodovky (plus spotřeba a cena pojištění , ND a servisu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Tedka jsem mel pujceneho Karoqa stimto motorem a DSG a osobne musim rict, ze oproti manualu nic moc:( Razeni bylo hrozny (podtaceni, pri akceleraci to bylo schopny vytocit do 7k a pak znova radilo = ztrata casu pri predjizdeni, atd...). Za mne suche DSG ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 To podle mne skoro všechny modely od Škodovky (plus spotřeba a cena pojištění , ND a servisu) Cena pojištění je totožná s tou, jakou platíš u jiných aut. Náhradní díly jsou všude stejně drahé, servis dneska v autorizovaném servise je šul nul. Spotřeba je taky plus mínus stejná, takže bych to zase nepřeháněl a nedělal že škodovky božstvo a nejlepší auto pod sluncem. Oproti ostatním autům ve své třídě vítězí cenou pro soukromou osobu nebo malou firmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Ano, měl jsem na mysli soukromou osobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Vieme aký typ DSG7 sa montuje na 1.5 TSI ktoré sa objednávajú teraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Dq200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 V 8. 2. 2019 na 7:32, Michal B. napsal: To mě taky zajímá, ale těžko někdo odpoví. Ale ten kdo to popisuje se přesně děje v mém 1,5Tsi Kodiaq, při dvou válcích je motor hlučnější a duní,drní......celkem nepříjemně Ahoj po vacsiom pocte odjazdených km sa to hlucne spravanie na 2 valce zlepsilo? lebo aj na mojom aute je zjavne pocut a citit kedy ide na 4 a kedy na 2 valce a to aj ked je motor v sportovom rezime a toci 2000 otacok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 (editace) No ja už mám natočené cez 10000km a vôbec nejaké dunenie alebo hlučnejší motor pri tom vypínaní nepociťujem a to stále jazdím v režime Sport. Inak ja mám prevodovku DQ381. Editováno: 27. Listopad 2019, autor: MAKEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Co to je 2 valcovy rezim viem iba podla toho,ze na mna svieti napis o eco,alebo 2 valcovom rezime.Inak absolutne nic a to mam najazd uz okolo 18000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Ja mam zatial cca 600 km, pri prvych kilometroch (tak do 300 km) mi to prislo v pohode nehlucne, teraz je to celkom hlucne a aj vybrovanie citit a dost mi to prekaza, zeby to zalezalo kus od kusu (ako pisu v teme 1.4 TSI ACT) uvidime ako si to sadne, pripadne navstivim servis. Inak v meste jazdnim len na S lebo D vie dat otacky aj okolo 1300 niekedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Chlapi tech co jezdite ve meste na sport S bych mel otazku (uz jsem se tady na foru jednou ptal) Ja kdyz mam preple na sport a stojim na krizovatce a potom pridam tak auto do 2200 otacek skoro nereaguje a jede krokem. Az po prekroceni tech 2200-2300 otacek auto vystreli. Pri normalnim rezimu auto reaguje okamzite. Ve Skode servisu to mechanik projizdel a zkousel a odpoved znela, ze je vse v poradku. Jak je to u vas? Mam 1.4 TSI ACT DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 ja ked mam S a pridam trosku razantnejšie tak to presmykuje a vystrelí hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Obdobne aj u mna...okamzita reakcia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 U mňa detto nebol žiadny útlm na začiatku ohľadom reakcie na plyn a to jazdím stále na "S"ku....no teraz je to po úprave motora ešte lepšie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Kuwa taky mne to pripada divne a ve Skodovce mne rekli, ze je vse v poradku. Muzete to jeste vyzkouset kdyz bude auto stat prepnout na Sport a zlehka dat 1000-1500 otacek jak se bude auto chovat. At to mam 100% potvrzene nez na ne vletim. Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Zeptám se, vy co jezdíte na S tak pri 90-100 km/h když jedu tak 7 rs to nikdy nezařadí, jezdil bych jen na 6 rs máte to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Ano medzimesto ked idem 90-100 ide mi to na 6, az ked dam D tak to prehodi na 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 (editace) Potvrdzujem aj ja...zaradený max 6RS pri tej rýchlosti. Editováno: 27. Listopad 2019, autor: MAKEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.