Maxim-cz Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 ahoj, pokud přepnu stropní svícení na symbol otevřených dveří, tak se ani po dlouhé době nezhasnou. jakoby byli pořád otevřené dveře. ale jsou zavřené a ani maxidot neukazuje žádné otevření. co dělám špatně? světla auta mám nastavené na auto funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Určitě máš přepínač v krajní pravé pozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim-cz Vloženo 14. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 mám rapida 2018. V pravé pozici je symbol svícení neustále tuším že jedna, vprostřed je nula a vlevo je symbol s otevřenými dveřmi. mám to na otevřených dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 (editace) Vyskúšaj ostatné pozície, prípadne odfoť, ktorý typ stropného svetla máš.. Editováno: 14. Listopad 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 před 2 hodinami, Maxim-cz napsal: mám rapida 2018. V pravé pozici je symbol svícení neustále tuším že jedna, vprostřed je nula a vlevo je symbol s otevřenými dveřmi. mám to na otevřených dveřích No to je ta chybička, přepínač máš vlevo na symbolu otevřených dveří a tento symbol je zakryt a je vidět symbol stálé svícení a tak ti to také svítÍ. Přepínač musíš dát vpravo aby byl odkryt (viděn - zobrazen) symbol otevřených dveří a také ti to tak bude fungovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 (editace) Je to tak, jak píše Yosef a je to pěkně matoucí, také jsem se nad tím pozastavil. Editováno: 14. Listopad 2018, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim-cz Vloženo 14. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Super už svítím děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.