Publikováno Listopad 13, 20186 r ahoj, pokud přepnu stropní svícení na symbol otevřených dveří, tak se ani po dlouhé době nezhasnou. jakoby byli pořád otevřené dveře. ale jsou zavřené a ani maxidot neukazuje žádné otevření. co dělám špatně? světla auta mám nastavené na auto funkci.
Listopad 14, 20186 r Autor mám rapida 2018. V pravé pozici je symbol svícení neustále tuším že jedna, vprostřed je nula a vlevo je symbol s otevřenými dveřmi. mám to na otevřených dveřích
Listopad 14, 20186 r Vyskúšaj ostatné pozície, prípadne odfoť, ktorý typ stropného svetla máš.. Upraveno Listopad 14, 20186 r od brrrrm
Listopad 14, 20186 r před 2 hodinami, Maxim-cz napsal: mám rapida 2018. V pravé pozici je symbol svícení neustále tuším že jedna, vprostřed je nula a vlevo je symbol s otevřenými dveřmi. mám to na otevřených dveřích No to je ta chybička, přepínač máš vlevo na symbolu otevřených dveří a tento symbol je zakryt a je vidět symbol stálé svícení a tak ti to také svítÍ. Přepínač musíš dát vpravo aby byl odkryt (viděn - zobrazen) symbol otevřených dveří a také ti to tak bude fungovat.
Listopad 14, 20186 r Je to tak, jak píše Yosef a je to pěkně matoucí, také jsem se nad tím pozastavil. Upraveno Listopad 14, 20186 r od Dodi 15
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.