wagrant Vloženo 14. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 Inak zaujímavým porovnanie d3s žiaroviek https://lumenet.sk/xenony-d3s?gclid=Cj0KCQjwpdqDBhCSARIsAEUJ0hOllVPJ-aLiMz7RlNYB1oIQz8M2VhFqisxBqyJ6EgAZTmB9OH6f5YMaAn_VEALw_wcB bol som rozhodnutý ist do tých osram cool blue intense 6000k ale po prečítaní tohto (jazda v daždi apropo ani s tými fabrickymi to nie je žiadna výhra) mi vyšiel tento víťaz https://lumenet.sk/osram-xenarc-night-breaker-laser-66340xnl-hcb-d3s tak sa chcem spýtať či ich niekto nemá aby napísal svoj postreh dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 Tenkrat v jednickovy fabii rs jsem mel 6000 vybojky a za deste, nebo stacila mokra silnice sem byl rad za klasicky zarovkovy v mlhovkach abych vubec videl. A to jsem mel zrepasovany ty svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seabow Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Bol som s nejakymi vecami v servise a mimochodom som sa spytal ci by mi vymenili projektory. Technik mi povedal, ze to sa nevymiena ale len cele svetlo. To je daka chujovina nie? Ked mi napriklad odide projektor alebo tak musim kupovat cele svetlo? lebo to je ekonomicky nezmysel. Vybojky neriesim tie mam dobre ale projektory by som vymenil len neviem kde a ci sa to vobec da nejako normalne spravit. Mam DLA a neviem teda ci ma chlap odrbal alebo nie. Uz to niekto riesil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Konkrétně tohle světlo neznám, ale dává to smysl. Většinou mají projektory tak složitou zástavbu a jsou tak velké, že není žádná možnost jak navrhnout světlo tak, aby šly vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 @Seabownemusis se bat nikdo te namotat nechtel proste to nejde koupit jako nahradni dil jako nahradni dil jsou jednotky a vybojka cokoliv ostatni dobry den nove svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Projektory se meni bezne, akorat teda ne v servisu, ale bud svetlo do trouby, a jebat se s tim den, nebo to dat do specializivanych firem. Tam to taky ale neni zdarma, nicmene to z 99% sviti potom lip, nez original. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Tak samozrejne nejake firmy je nabizeji na prodej popripade delaji nejaky repas ale ofiko jako nahradni dil to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seabow Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Problem je , ze vymenu robia firmy ale len projektorov bez DLA ked tam davaju nejake NHK alebo nieco take. Do DLA nikto nechce vrtat a ani origo projektor nechcu vymenit. Jedine co som nasiel tak ocistenie sosovky projektora aj to len pri demontazi krytov skiel a pripadne rozlestenim krytov. Len to je tiez ekonomicky nevyhodne ked daju dole sklo a nebudu lestit len ocistia sosovku a daju naspat kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 @Seabow celkom by ma zaujimalo, Kefalin, co si predstavujete po takym pojmom ze lestenie projektorov.... lebo ak to nepokovia nanovo na "zrkadlo", tak lestenim plastu vznikne akurat sedy plast. Nepochromovany/nepokoveny... neverim, ze dobresvietime.sk ti to neurobi aj s DLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seabow Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Nikto to nechce vymenit a to hovorime o origo projektoroch len je to s DLA a toho sa kazdy boji tak to vyzera. Len mi to pride zaujimave, ze od roku 2015 by nikto nemenil ten DLA projektor a niesu s tym skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Duben 2022 Sdílet Vloženo 30. Duben 2022 Skúšal si volať aj do Prahy do Sviť Sviť Líp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seabow Vloženo 30. Duben 2022 Sdílet Vloženo 30. Duben 2022 Pisal som len to je to iste bez DLA tam daju co chces do DLA sa nepustaju vobec max. vymenia vybojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 30. Duben 2022 Sdílet Vloženo 30. Duben 2022 Pred 2rokmi som písal do tej firmy "svíť líp" Svetlá mám so všetkými asistentami, jednoducho TOP. Toto mi odpísali... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 Ja jsem od nich nechal par mesicu po prevzeti auta nainstalovat nove vybojky (Osram cool blue intense) a oproti serii (mel jsem tam tusim nejaky obyc philips) to bylo jak nebe a dudy. A i po 3 letech jsem spokojeny. Cena vymeny byla par korun (vybojky jsem mel sve) vc. zakladniho serizeni na regloskopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 Do jinych aut jsem nahodil misto xenonovych vybojej ledky a ten rozdil je brutalni. Sada vychazela pokazde kolem 1500kc/2ks, ale stoji to za to. zkousel jsem i v noci s jinym nasim autem "jet proti sobe", a neoslnuje to. Musi to byt samozrejme v xenonovem reflektoru, ne v obycejnem halogenu, tam to protijedoucimu urve sitnici. zatim jsou tam mesice, tak vydrz nevim, ale jestli vydrzi jenom dva roky. Bude to parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 Mohl bych poprosit o nějaký odkaz nebo přesný název té výbojky? Možná bych to taky vyměnil u mě ve světlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 @Krosta mas to tam.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 Mohl bych poprosit taky o odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 @koudy71 poslano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Tiež poprosím o odkaz... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 @titanius mas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 V 12. 5. 2022 na 14:03, Krosta napsal: Mohl bych poprosit o nějaký odkaz nebo přesný název té výbojky? Možná bych to taky vyměnil u mě ve světlech Je to tajna informace a posila se jen po SZ a nebo nadale forum slouzi k vymene informaci? Diky 1 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seabow Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 Je mozne dostat sa k sosovke (cocke) projektora bez rozoberania krytov svetiel? Chcel by som sa zbavit toho matneho povlaku na sosovke lebo mi to podla mna dost znizuje svietivost. Da sa vybrat cely projektor aj so sosovkou? Ak nie tak som videl nejake videa na nete ze sa dostali k sosovke zvnutra cez iny otvor a zahnutym drotikom na ktorom bola nejaka utierka to vycistili. Robil to uz niekto? Mam ponuku na vymenu projektorov DLA ale auto ma 90000 km tak neviem ci paraboly uz by boli vypalene aby sa to oplatilo a samozrejme nieje to lacny spas. Dat dole kryty a iba vycistit sosovku sa neoplati financne. Uz ma to serie lebo auto nema strasne vela km a mam tam osramy laser a nesvieti to tak ako by malo (mohlo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 @bojler nevlezl jsem do vlakna, tak jsem tvou reakci prehledl. nevim zda sem muzu vkladat odkazy na produkty, at mi @Pavouk neurve hlavu. tajne to neni https://a.aliexpress.com/_EJx7ecT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Diky, jak dlouho to uz pouzivas? Vypada to zajimave, ale precejenom neduvera je velka. Jednak udavanych 30 000 lm, nebo i udavanych 90W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.