Trisy89 Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Zdravím, minulý týden jsem byl v autorizovaném servise a nedokázali se připojit na řídící jednotku. Celý týden zjišťovali, čím by to mohlo být. Dnes nakonec přišli s tím, že to bude určitě mým adaptérem OBD2 který používám. Že to není originální škoda příslušenství atd... Mě to přijde tak trochu jako výmluva, jelikož jsem byl před tím ve dvou dalších servisech a na řídící jednotku se připojili bez problémů... Máte někdo nějaké zkušenosti, nebo jste slyšel že by OBD 2 mohlo poškodit řídící jednotku aby se tam nepřipojila normální diagnostika? Používám tam aplikaci Torque a VAG DPF. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 U mna v pohode, v autorizaku sa pripoja bez problemov... A nik mi nic take nepovedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 taktiež bez problémov. čínske VCDS v asi 4-5-tich verziách, Bluetooth modul, originál VCDS, originál SuperVAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 5. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 pro upřesnění, mám tento druh: https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-024/automobilova-diagnosticka-wifi-jednotka-pro-obd-ii-ekv-elm-327-pro-apple-android.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Každý z těchto adaptérů ti za určitých okolností (vnitřní zkrat) může něco poškodit, ale ŘJ by měla být docela dost chráněná na vstupech. Co jsem ale tak četl v tématu s tvým problémem, tak se ten servis opravdu spíše vymlouvá, aby se setřepal nějaké povinnosti hledat chybu, kterou primárně řešíš. Zkus to nechat připíchnout kdekoli jinde a uvidíš hned zda jim to bude normálně komunikovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 A taky jim nemelduj, že si to napichuješ doma sám ;o) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 5. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Hehe, já jim to neřekl. Ale v té prihradce nad diagnostickou zasuvkou to mám uložené abych to měl v případě potřeby u sebe. nejspíš to tam našli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 To že budu mít v autě zbraň taky ještě neznamená že jsem vrah. Tedy to že to tam vozíš neznamená že se na to můžou vymlouvat, pokud jsi jim neodkýval že to tam používáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 6. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Jak říkám, já jsem jim nic neřekl, asi jim to doteklo když to tam viděli. V té přihrádce jsem to nechal, protože jsem nepočítal s tím, že my budou prohrabávat auto. K té diagnostice se dostanete zespodu, takže není potřeba prolézat žádné přihrádky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 V tom případě pokud by i byla poškozena řídící jednotka, dělat mrtvého brouka. Mě se takhle divil týpek na STK že mu něco překáží v zastrčení konektoru, když jsem tam zapomněl Carista adaptér 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Asi to tam našli, když šli do pojistek. Je to místo, kde je značná pravděpodobnost, že Ti tam polezou na rozdíl od dalších přihrádek. Takže nic proti nim. Já jsem se taky divil, když jsem odjížděl z garančky a v autě za chvilku pípalo, jako bych měl každou chvíli vybuchnout. Po příjezdu přišli na zapomenutý adaptér v konektoru. Snad to nebude nic vážného, ale jak psal Zbyšek - ať to napíchne někdo jiný...třeba jen jiný servis a to kterýkoliv, nemusí být autorizovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 10. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Dnes jsem byl v jiném (neautorizovaném servise. Borec přišel do minuty se napojil na řídící jednotku. Nevím jestli si to pamatuji správně, ale bylo tam v chybách něco jako: snímač úhlu řízení, abs neznáma chyba, a něco se sběrnicí. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Niekto kto aj realne skusal tuto diagnostiku respektive aj mazanie chyb cez platenu aplikaciu torque alebo uplna blbost?OBD II s Bluetooth pre Android Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Mám a mazal jsem tím chybu. Aplikace nebyla placená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Na akom aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 S3, která je ale prakticky totožná s O3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Zevraj tieto klony diagnostik su max do roku 2014 a moje MR 2015 to nema sancu nacitat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Mám MR 2016 a úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Mam podobný adaptér u FI, neplacené Torque, okamžité údaje jako teplota, tlak sání.. celkem super, ale na ten náčet chyb a reset řekl bych nic moc, Vag mi najde 4 a Torque jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.