Harley1006 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 U ridice i spolujezdce pokud hodne prsi ,tak tam jak jsou plasty A sloupku a jdou dolu kolem palubovky k noze ridice a spolujezdce tak zpod toho plastu mi tece voda na koberecky a musim rict ze docela dost. Stalo se jiz nekomu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
targo Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Taky mi zatékalo u spolujezdce - naštěstí v záruce. V servise se ani moc nedivili, kdo ví, zda to není běžná závada. Ke spokojenosti odstraněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 To je divny, vzdyt to musi projit kontrolou na tesnost vsech dveri pri vyrobe!! O tomhle jsem jeste neslysel...to je hnus u takovyho auta za takovy prachy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 to Tě brzy zavřou, když Ti teče do bot no ale vážně, je to síla, šup s tim na reklamaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendzis Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 ja som presne rovnaky problem u spolujazdca.. ked som v dazdi soferoval cca 12 hodin, tak u spolujazdca ostala stat voda cca 2 cm, co ma skoro slak trafil. siel som to hned reklamovat, tam ma upozornili ze kedze mam vybavu Elegance, tak tam sa dava hrubsia izolacia (hrubsi filc kvoly konfortu a odhlucneniu, vraj..) a tak aby som s tym hned prisiel. nanestastie som si nechal vymenit audio v aute a silou mocou ma presviedcali, ze to bola chyba firmy, co mi montovala audio. az v tretom servise (mimo SR) mi auto zobrali do zarucnej opravy a po dalsich cca 3 reklamaciach to nakoniec spravili. PROBLEM: ..udajne v podlahe su vopred vylisovane otvory aj pre pravostranne riadenie a tie neboli spravne zaslepene a tak sa cez ne pocas jazdy po dazdi dostavala voda do interieru..!!! ..fakt som mal z toho bolehlav, kara za 900 000skk a voda ako v akvariu.. REKLAMOVAT! REKLAMOVAT! REKLAMOVAT!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rima Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak se mi tomu tady nechtělo věřit a dneska jsem na to akvárko taky přišel. Včera hodinová jízda v dešti a dneska při nastupování mi to u spolujezdce vpředu i vzadu čvachtalo, cca 1-2 cm vody. Vyluxoval jsem to vysavačem. Hrůza! Ve čtvrtek jdu na garanci, tak uvidim, co mi řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendzis Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 potom daj vediet ako si dopadol.. ako som pisal, mna chceli odrazit tym, ze mi to zateka z dveri cez repraky!!! az na druhy pokus nasli neupachate diery v podlahe, ale az na zakl reklamacie opravy mi to spravili poriadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rima Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 potom daj vediet ako si dopadol.. ako som pisal, mna chceli odrazit tym, ze mi to zateka z dveri cez repraky!!! az na druhy pokus nasli neupachate diery v podlahe, ale az na zakl reklamacie opravy mi to spravili poriadne.. Já mám všechno originál, takže s reprákama maj smůlu. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Jak to tak čtu, tak se to asi bude týkat všech vozů. Nebo je to jen do určitého roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 všech ne, ja mam v autě sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rima Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Takže podle servisu se tam voda dostala nejspíš topenim, protože byla v pravý části auta vpředu i vzadu. Kdyby tam zatýkalo spodem nebo nějak z podběhu, tak by se prý voda nedostala dozadu, protože pod sedačkou je přepážka. Takže mi vyčistili ucpanej odtok (nebo přepad) topení, zkontrolovali všechny ucpávky a těsnění a koberce vytepovali. Pokud se to bude opakovat, budu tam muset nechat auto dýl a budou to nějak zkoumat! Tak uvidíme. Pokud se to ale stane, tak si ty koberce nechám vyměnit. Snad to ale nebudu potřebovat. P.S. Doporučuju všem po dešti kontrolovat. Jezdim většinou sám a přišel jsem na to jenom díky tomu, že se mnou jela přítelkyně a šlápla do kaluže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rima Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Už zase bazén! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendzis Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 ..o tom kureni mi v BA servise hovorili tiez, ale udajne to bol problem OI, Passat.. inak buc kludny, kym nedaju momplet koberce dolu a na spodok nebudu striekat vodu pod tlakom vapkou aby videli kadial ide voda dnu, tak tam budes chodit asi vecne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Já dnes zjistil, že mi při dešti zatéká přes tesnění levých zadních dveří. Zatím jde o pár kapek vody na sedačce, ale předpokládám že lepšit se to nebude. Postačí nějaká forma impregrance, anebo budu muset do servisu na výměnu těsnění? Auto již není v záruce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Prej bude svolávací akce a každý majitel nafasuje 4ks pláštěnek a 4ks párů holinek... nevím jak je to vyřešený u O2, ale O1 měla opravdu problém s ucpáváním odtoků.... v prsou na každé straně je díra dolu do podběhu... Často se stane hlavně na podzim že se tam dostane listí jak parkujete pod stromy a ucpe ty odtoky.. voda pak nemá kam odtékat, uděla se jezero... ale je tam i nasávání topení a tím to teče dovnitř spolujezcovi na nohy.....a taky to pěkně protéká tím motorkem topení... taky to může dělat už ten černý plast na prsou... že netěsní ke sklu a po něm to rovnou stejká do topení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagsag Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Caute, mam problem si zatekanim Octavia II , november 2006. Ked v noci prsi, rano je na koberceku pri spolujazcovi voda, niekedy sa "vyleje az po zaciatku jazdy v zakrute", Nafotil som ako sa vyliala dnes rano. Na fotke este vidno na tej umelej hmote mokry pasik, kade tiekla voda od tesnenia smerom ku koberceku. Co s tym? Poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 já jsem po sundání tapecu objel ten nynýtovaný vnitřní plech dokola silikonem, a zstím je pokoj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagsag Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tak teraz sa uz len musim priznat, ze neviem, co je "tapec" :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterB Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Mam ten isty problem. Auto je tiez november 2006 a modra storm metaliza. Nejak zvlast som sa tym nezaoberal a mam taky dojem, ze trosku sa to v poslednej dobe samo zlepsilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 tak teraz sa uz len musim priznat, ze neviem, co je "tapec" :-( To je ten velky plast, s kluckou a madlom . Musis ho cely dat dole aby si sa dostal ku plechovemu krytu spustaca okien. Potom ten plech dookola len prejdes silikonom. Dvere ti musi ale rozobrat niekto, co to uz robil, aby si si ten 'tapec' nepolamal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagsag Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 cize to je o tom, ze mi to tece zvnutra dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RGB Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Tento problém řeším více jak půl roku.Pokud dveře kropim vodou z hadice, nebo je venku průtrž mračen,do auta nezatéká,až po celonočním deštíku je v autě louže. Stejně jako kolega jsem vydedukoval, že do auta teče skrz ten přinýtovaný plech,ten se špatně odmontovává a je na něm přidělané sklo. Proč to vlastně píšu,rád bych ten silikon nanesl na ten plech zevnitř dveří a chtěl bych se tam dostat přes dveřní reproduktor.Otázka pro mechaniky.Po odvrtání nýtů reproduktoru a jeho demontáži, dostanu se dovnitř? A ještě jedna otázka.Musím,jak píšou v manualu, odpojit baterku,kvůli nárazovému čidlu, které je ve dveřích. Díky RGB Editováno: 13. Říjen 2009, autor: RGB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagsag Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 no vyborne. takze podla toho to nie je take jednoduche, ako napisal Kajman? rozhodne to nechcem nechat tak ako PeterB, vsak pre boha ZATEKA do auta. na to sa asi netreba vykaslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) Caute, mam problem si zatekanim Octavia II , november 2006. Ked v noci prsi, rano je na koberceku pri spolujazcovi voda, niekedy sa "vyleje az po zaciatku jazdy v zakrute", Nafotil som ako sa vyliala dnes rano. Na fotke este vidno na tej umelej hmote mokry pasik, kade tiekla voda od tesnenia smerom ku koberceku. Co s tym? Poradte. Něco podobného se mi právě stalo u řidiče. Normálně pršelo (nijak moc). Auto stálo venku. Nastoupím rozjedu se a najednou mě začala kapat voda na nohy. Přišel jsem na to, že je špatně nacvaknutý ten plastový díl pod stěrači do lišty na konci skla. Otevřel jsem kapotu a celý ten plastový díl jsem znovu pořádně nacvakl do té lišty. Doufám, že je to bylo tím. Editováno: 15. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagsag Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 a tieklo ti z takeho miesta, ako mne? (vidno to na fotografiach) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.