Eska-monter Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Zdravim pani, kedze rad skusam, napadlo ma dat do O3 softclose. Riesenie je uz vymyslene, mohol by niekto kto ma vybraty zamok posudit, ci su tieto zamky fyzicky rovnake, ako ma O3? Dakujem. 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 27. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2019 Takze aj ked sa to vsevedkovi Alesovi pacit nebude, softclose je nahodeny a funkcny. 3387829C-7EAC-46B7-904D-8866FBEAB995.MOV 2 7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Tak tohle se mi libi. Mas to na vsech dverich? Mohl bys napsat neco blizsiho, napr. jak je to narocny na vymenu, cena, atp.? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 28. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Mam to na vsetkych dverach. Diely cca 400-600 eur (mne sa podarilo za 500), montaz 300, trvalo to pol dna, ale mozno sa to da rychlejsie. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Pekna prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Skvělé, to chci také. Po cca 1.5 roku provozu se dveře přestaly dovírat tak lehce, jako z výroby a občas to musím znovu dovřít. To je fakt pěkné. 800 EUR za 4 dveře, docela paleta. Možná by mě to stačilo na přední, vzadu nikoho obvykle nevozím... Kde se to dá koupit ? Nějaký link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 1. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Tvl, vsevedko Ales musi dat negativnu karmu aj na vec, ktore funguje... tak to by mi mohol niekto vysvetlit, keby to nebolo take offtopic. Zjavne je pre niektorych ludi ta karma nejake meradlo. Ja ju kludne budem mat negativnu, ale budem mat softclose ;) omicron sprava. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Před hodinou, Eska-monter napsal: Tvl, vsevedko Ales musi dat negativnu karmu aj na vec, ktore funguje... tak to by mi mohol niekto vysvetlit, keby to nebolo take offtopic. Zjavne je pre niektorych ludi ta karma nejake meradlo. Ja ju kludne budem mat negativnu, ale budem mat softclose ;) omicron sprava. V jiných vláknech měl dal také celkem nesmyslně mínus, nějak jsem to nepochopil... Možná by se dal pochopit mínus u toho druhého příspěvku, kde jsi se do něj trochu navezl, ale proboha proč do toho prvního, čistě informativního, kde píšeš jen o soft-close zámcích ?? To je opravdu hloupost. Ale já se tady již moc nedivím ničemu. Za zprávu moc děkuji ? Ještě se zeptám, psal jsi v SZ žádné kódování? Mám Key-Less a vlastně kompletní LK výbavu (navíc v bezpečnosti mj. i original auto-alarm), nemůže to mít bez dalších úprav na nic z toho vliv ? Díky moc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 1. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Mam L&K, alarm, keyless, a kodovat nic netreba. Ci to vplyv mat nemoze neviem, ale mne vsetko funguje, akurat kessy zacne fungovat, az ked sa softclose dotiahne, ale to povazujem za logicke. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 (editace) Toto by sa aj mne páčilo. Známi to má na BMW 5 a 7. Eska-monter vedel by si mi do SZ napísať čo to všetko obnáša pridanie takéjto fajn veci ? Mám otázku, ak dostatočne buchnem z dverami tak sa zavrú normálne alebo vždy to ide tak ako na videu ? Editováno: 1. Květen 2019, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 V tom druhém příspěvku je jen audio nebo je to i video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 To je hodně dobrý! Dají se ty díly pro to aby to fungovalo někde objednat? Jak složité na montáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Eska-monter: klidně dej nějakej popis sem, zjevně se tě na to bude ptát víc lidí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 3. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 Bol by som zo skusenosti z ineho vlakna opatrny na odkazy od pana vyssie, ked tak dobre radil naposledy v teme difuzor, ludom zacali chodit namiesto chromovych difuzory obycajne... ked sa tym buchne normalne, tak sa to zabuchne ako bez sofclosu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Instaloval někdo další tyto soft-close zámky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.