Publikováno Leden 9, 20196 r Zřejmě to bude pro někoho jednoduchý dotaz, ale nenašel jsem řešení ani při studiu návodu k obsluze. Na displeji v kapličce (panel přístrojů) se mi namísto ujetých km zobrazuje světové strany. Zkoušel jsem najít v nastavení jak to změnit, ale bohužel to nejsem schopen vyřešit. Je možno poradit?Kolega má stejný motor v manuálu a má to tam nastavené, já s DSG nikoliv.2.0/110kW/4x4/DSG Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
Leden 9, 20196 r Ja mam tedy jen zakladni maxidot, ale celkove ujete km se mi zobrazuji jen kdyz kompletne vypnu tempomat.
Leden 9, 20196 r Celkový stav ujetých km se zobrazuje o řádek níž - tedy tam, kde máš symbol tempomatu. Vypni tempomat a uvidíš. V manuálu je to vidět třeba v kapitole Informační systém Informační systém řidiče Displej v panelu přístrojů
Leden 9, 20196 r Autor Díky moc za rychlou odpověď. Já si říkal, že to je nějaká blbost a také, že ano. Přehlédl jsem se v řádku. [emoji56]Nevíte, zda jde ten nesmysl se zobrazením svět.stran odstranit? Chápu, že to lze posunout nahoru v displeji a zůstane tam teplota uprostřed, ale pořád tam bude směr vidět.Odesláno z mého BTV-W09 pomocí Tapatalk
Leden 10, 20196 r Autor Ok. To jsem nevěděl. Díky za vysvětlení.Odesláno z mého BTV-W09 pomocí Tapatalk
Únor 14, 20196 r Mám Karoqa z července 2018 a teď jsem jezdil s novým modelem 2019. V digitálním štítu přibyla jedna položka - zobrazení, kdy je vidět uprostřed velký otáčkoměr a v jeho středu je vidět digitální rychlost a ještě další údaje v dolní liště. Nevíte někdo jestli to půjde dohrát do štítu ??????? díky za info předem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.