graun Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Zřejmě to bude pro někoho jednoduchý dotaz, ale nenašel jsem řešení ani při studiu návodu k obsluze. Na displeji v kapličce (panel přístrojů) se mi namísto ujetých km zobrazuje světové strany. Zkoušel jsem najít v nastavení jak to změnit, ale bohužel to nejsem schopen vyřešit. Je možno poradit?Kolega má stejný motor v manuálu a má to tam nastavené, já s DSG nikoliv.2.0/110kW/4x4/DSG Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvagi Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Ja mam tedy jen zakladni maxidot, ale celkove ujete km se mi zobrazuji jen kdyz kompletne vypnu tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Celkový stav ujetých km se zobrazuje o řádek níž - tedy tam, kde máš symbol tempomatu. Vypni tempomat a uvidíš. V manuálu je to vidět třeba v kapitole Informační systém Informační systém řidiče Displej v panelu přístrojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 9. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Díky moc za rychlou odpověď. Já si říkal, že to je nějaká blbost a také, že ano. Přehlédl jsem se v řádku. [emoji56]Nevíte, zda jde ten nesmysl se zobrazením svět.stran odstranit? Chápu, že to lze posunout nahoru v displeji a zůstane tam teplota uprostřed, ale pořád tam bude směr vidět.Odesláno z mého BTV-W09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 10. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Ok. To jsem nevěděl. Díky za vysvětlení.Odesláno z mého BTV-W09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Mám Karoqa z července 2018 a teď jsem jezdil s novým modelem 2019. V digitálním štítu přibyla jedna položka - zobrazení, kdy je vidět uprostřed velký otáčkoměr a v jeho středu je vidět digitální rychlost a ještě další údaje v dolní liště. Nevíte někdo jestli to půjde dohrát do štítu ??????? díky za info předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.