Publikováno Leden 16, 20196 r Ahoj, pouzivate niekto stresny nosic na sedane? Zaujima ma, ako vyzera tesnenie dveri v mieste uchytu po nejakom case a ci to nerobi neskor problemy v zmysle napr. hluku, nedajboze vodotesnosti.. Vdaka
Leden 17, 20196 r pouzivam Thule (patky Rapid System 754 + 1726 + priecniky Wingbar 962B). teda zatial som ho pouzil len raz na lyzovacke... bicykle nosim na taznom... kedysi davno som mal podobny stresny nosic na O2 sedane a myslim, ze tesnenia boli jemne zdefomovane, no ziadna katastrofa. presne si vsak nepamatam a nafotene to nemam.
Leden 17, 20196 r já už jsem to taky párkrát měl nandané a těsnění jsou v pořádku, ale ono párkrát do roka a v kuse max. týden asi moc poznat nebude
Leden 17, 20196 r Autor jj, chcem to na stresny box pre lyze, takze frekvencia pouzitia presne taka.. videl som tu aj na profilovke niekoho s bielym sedanom a nahodenym nosicom, ale uz si nepamatam, kto to bol..
Červenec 9, 20196 r Ahojte, potrebujem na sedan základný strešný nosič + nosič bicyklov. Využijem to síce len občas (dokopy bude nasadený 10hodín do roka) no inak sa nedá, nakoľko cestujeme v aute štyria s kuframi a to potom do kufra nevojde aj bicykel. Je nutnosť použiť originál nosič z príslušenstva škoda? stojí tuším cca 270€. alebo je možné použiť aj iný a bude pasovať? máte nejakú skúsenosť, poprípade odporúčanie na dobrý základný nosič/ nosič bicyklov? nosič na ťažnom zariadení nechcem (nemám ťažné). Ďakujem za rady ?
Červenec 10, 20196 r mam (a mozem odporucit) na sedane patky Thule Rapid System 754 + 1726 + priecniky Thule Wingbar 962b (cierne) - takato zostava sa da zohnat nova za cenu okolo 220 €, z si presne nepamatam, kolko som za to dal. kupoval som to nove vo firme Autoglas Trnava (hadam to nie je nepovolena reklama). pozeram, ze teraz maju v ponuke uz ine modely... nosice bicyklov mam 2x Thule Proride 598 a tiez 2x MontBlanc Barracuda (kvoli mensim detskym bicyklom) - to som postupne zohnal na bazosi asi po 50 € kus. na thule je fajn, ze sa daju zjednotit zamky, takze patky aj nosice bicyklov thule mam na jeden kluc.
Srpen 2, 20196 r Ahoj, právě jsem v Chorvatsku a na sedanu mám stejnou sestavu patek a Wingbaru jako PistaTT. Na tom půjčená rakev od Hakr a úplně v pohodě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.