Únor 11, 20196 r Ta ztráta záruky jsou jenom hloupé kecy částečně tupých ovcozaměstnanců autorizovaných servisů a částečně Škodovky vykládající si zákon tak, jak se jim hodí do krámu. Nedávno na mě v autorizáku zkoušeli, že když si vyměním sám autobaterii za koupenou mimo autorizovaný servis (rozuměj tu samou, ale 2x tak drahou), že přijdu o záruku na celé auto. Asi tak jako když si vyměním baterku v ovladači na televizi a přijdu tím o záruku na televizi. V případě vypnutí kessy se bavíme o té samé situaci, jako když si na koupeném notebooku v biosu zakážu např. čtečku otisků prstů. V případě reklamace servis v prvním případě obnoví počítač do továrního nastavení a teprve když tohle nepomůže, hledají hardwarové chyby, ale podobnou argumentaci jako autorizák Škodovky nebo Škodovka sama by si dovolil málokterý prodejce čehokoliv.
Únor 12, 20196 r @superb66 - tvoje opakované příspěvky s odkazem na určitý produkt bereme jako nepovolenou reklamu: jeden, který jsi napsal již dříve, musí stačit, ostatní byly odstraněny, včetně reakcí na ně.
Únor 13, 20196 r Autor @vsetci: jasne, nemyslim si, ze je auto bez kessy nedobytne ;) Ale hovorim si, preco to este ulahcovat ;) SW vypnut KESSY - myslim ze som niekde hore pisal, ci neviete, ci sa toto zaznamenava nezvratne do pamate, ako root-nutie androidu, aj ked vratis system spat, je preukazatelne, ze bol pozmeneny v minulosti Puzdro funguje fajn - asi najjednoduchsi, aj ked otravny kompromis ;) Oki, myslim, ze povedane bolo dost - dakujem vsetkym
Únor 13, 20196 r Tak tak ako som písal na prvej strane púzdro je najlacnejšie riešenie a funguje super, nieje to až tak otravné ak máš systém.
Únor 15, 20196 r Autor V 13. 2. 2019 na 21:11, zbek napsal: Pouzdro je lepší volba než davat do KESSY pohybove čidlo Uvediem aj v poistke v polozke zabezpecenie - puzdro na KESSY za $5 z Ciny .... :)))))))
Únor 15, 20196 r Autor Inak vcera som bol testnut este kombinaciu 4x4, 110kW, 7 DSG. Predajca mi tvrdil, ze zacinaju ist na dracku SuperB s 1,5 TSI, 7 DSG. Mate to niekto? Nepremyslam nad tym, ale ak mate skusenost, podelte sa
Únor 15, 20196 r Nie som si isty,ale tusim od 2016 sa da KESSY deaktivovat prilozenim prstu k snimacu na klucke dveri do 5 sekund po uzamknuti.Po odomknuti sa potom nasledne aktivuje.Mam MR15 a tuto funkciu mi nevedeli v autorizaku spojazdnit aj ked si mysleli,ze sa im to podarilo.Na kontrolu deaktivacie treba pockat 10 sekund a az po uplynuti tejto doby treba potiahnut za klucku a dvere musia ostat zablokovane.Hned som ich vyviedol z omylu,kedze dvere som otvoril po uplynuti tych 10 sekund a páni "odbornici" to skusali pred uplynutim tejto doby,ked dvere boli este zablokovane.Takze mam to bez,tak ale VAM v zaklade R1 + odtah to hadam isti.A neberte to ako PR,proste kludnejsi spanok nicim nenahradis ? Upraveno Únor 15, 20196 r od ritch
Únor 16, 20196 r Tá dočasná deaktivácia je údajne od výroby až od MR2018 (ja mám MR2017 a nejde mi to). Tu je pdf s TPI ohľadom možnej aktualizácie a aj popísaný postup deaktivácie: https://forum.skodahome.cz/topic/132302-kódování-funkcí-na-superba-iii-vcds/?page=26&tab=comments#comment-2340406 Sú tam spomínané O3 a S3, ale pevne verím, že to pôjde aj na F3, ktorá má rovnakú jednotku kessy ako O3.
Únor 16, 20196 r http://www.essatech.cz/wp/produkty/ videl nekdo uz tohle? to vypada dobre, ale zatim dost vysoka cena
Únor 16, 20196 r Je to tu o niekoľko príspevkov vyššie a bolo to tu dokonca opakovane a Pawouk to tu čistí ako reklamu v rozpore s pravidlami...Mne osobne sa to zas až tak nepáči v porovnaní s dodatočným systémom ako sky brake, pandora alebo VAM. Nerieši to scenár, keď sa na teba zavesí zlodej v nákupnom centre (keďže kľúč je v pohybe)Ideálnym riešením je asi spôsob, ktorý používa Jaguar kedy "kessy" meria čas odpovede a vie tak odfiltrovať preposlaný signál...
Únor 17, 20196 r To neni reklama, nemuzeme tu diskutovat imaginarne o konkretnim zpusobu zabezpeceni :)) Ale ze to tu bylo jsem uz zapomnel :( Jasne, neresi to, kdyz se za tebe nekdo povesi, ale myslim, ze u nakupaku se fakt krade malokdy, kdyz se vziju do role zlodeje, urcite mensi riziko je v noci u baraku. A zaroven to nevyzaduje zadnou dodatecnou montaz do auta jako jine systemy. A Jaguar system je super, ale to mi nepomuze, kdyz vlastnim Superba :)) Jsem nalomeny to vyzkouset, ale u jednoho auta mam dva klice a u druheho uz tri, tak to je samozrejme draha sranda. P.S.: uz to vidim, zaniklo to tam v nejakych narodnostnich hadkach a nedoslo mi, ze to je cech :-) Upraveno Únor 17, 20196 r od Plzeňáček
Únor 17, 20196 r Klíč si doma mohu dát tak, že ho nikdo nepřečte(tím vyřeším klidový stav), problém je v případě velkých parkovišť, kde si nemohu být nikdy jist, jestli ten pán vedle s kufříkem či baťohem nedokáže udělat to samé.....jsem v pohybu = klíč stále vysílá(řešení = zamknout dálkou a do 5 sekund se dotknout z venku opět kliky a tím vyřadit kliky do dalšího odemčení, lze u všech vozů platformy MQB). Nic není dokonalé, ale ukradené koncernové auto s kessy je dle mého použitelné jen směrem na východ a tam asi úplně poptávka po autech značky Škoda v tomto segmentu není tak velká, proto je na všech videí BMW...jen můj názor.
Únor 17, 20196 r Líbí... Jirko co je potreba aby to fungovalo na MR 2016? Upraveno Únor 17, 20196 r od Martin Bednář
Únor 17, 20196 r Navštívit servis a požádat je o provedení aktualizace jednotky kessy pro Superba3 - kód zásahu: 33D8 a u Octávie3: 340C nebo jsou i jiné cesty. Upraveno Únor 17, 20196 r od ferda25
Únor 17, 20196 r Užívejte si tento pohodlný odemknuti a startu, nepremyslejte o zlodejich. Nová auta jsou pojištěna a 4 roky stare mrchy nikdo s drahou rusickou krást nebude. Tyto paranoidní nesmysly se řešily i před 12 lety,kdyz sem kupoval Renault Espace s Kessy ovládáním odemknuti a startu. Všichni mi radili Tohle s kartou ti někdo ukradne není nad klasickém klíček. (U Skodovek byl v te době vrcholem sklopný klíček) Nikdo mi ho neukradnul(kdo by kradl Renault) Jak mi říkal kamarad z kriminálky,kdyz si zloděj profík vyhlídce auto tak s nim odjede,at je zabezpečeno jakkoli. Nov
Únor 23, 20196 r Byl jsem se poptat v jednom nejmenovanem znamem autorizovanem servise na Jarove ;-) na aktualizaci jednotky kessy pro Superba - kód zásahu: 33D8. Vubec nevedeli na co se ptam... :-) Nicmene prislibili, ze se zeptaji ve Skodovce co s tim a daji mi vedet... Takze nejjistější asi bude zajet do Strakonic :-) Edit 4.3. - tak i pres prislib se z AS samozrejme nikdo neozval.... :-( Upraveno Březen 4, 20196 r od Martin Bednář
Únor 23, 20196 r Klasická odpoveď autorizovaného servisu. Mal si so sebou aj vytlačené to TPI? Ja ho už mám v aute, keď pôjdem najbližšie otravovať mojich servismanov, rovno im ho ukážem. Som zvedavý, či to opäť nebudem musieť riešiť cez slovenského importéra ako škoda surround minulý rok.
Březen 3, 20196 r Zajímalo by mě - máte někdo zkušenosti s tímto, resp. se zabezpečením IGLA obecně?https://authoralarm.cz/produkty/keyless-block/
Březen 3, 20196 r V 30. 1. 2019 na 20:52, Aleš_BX napsal: samé pí-árko, stejně tak jako ten příspěvek před tebou @PistaTT - s paranojou se musí těžko žít... Alesi myslis, ze som PR? :-) Takto jak pravil Feliz Holzmann: "No kdyz tomu verite, proc bych Vam to vyvracel pane."
Březen 26, 20196 r Tak ja jsem prijal do klicku ten cip co ho uspava po 3 minutach a druhy doma dal do toho odruseneho pouzdra ....vim ze to neresi vse ale aspon to ze kdyz su klicky doma nebo v praci tak nepujdu zesilit....vse co aspon trochu zneprijemni nebo zamezi odcizeni ma smysl
Březen 27, 20196 r Pekne.. potom sem hoď skúsenosť, ak budeš niekde stáť 5-10min.. napr. na železničnom priecestí alebo budeš len niekoho čakať. Zaujíma ma, či sa kľúč zobudí, ak sa v aute trochu pomykáš, alebo ho budeš musieť chytiť do ruky. Čiže ak ho niekto má vo vrecku vetrovky, ktorá je v kufri alebo na zadných sedadlách, či nebude musieť kvôli tomu vystupovať z auta, aby naštartoval.
Březen 27, 20196 r Ahoj mam to tam mesic klicky mivam u sebe nebo ve stredovem tunelu v drzaku na napoje ano parkrat sa stalo ze kdyz delsi dobu stojis napise klicek nezisten tak snim pohnu a vse ok nepripada me ze by me to nejak omezovalo na komfortu v aute su 1xaz 5x denne a za ten mesic sa me to stalo 3x a jednu byly klice v kufru to jsem musel vylest a vzal jsem si je
Duben 14, 20196 r https://www.autorevue.cz/automobilky-vyzraly-na-nejpodlejsi-trik-zlodeju-brzy-neuspeji-ani-u-skody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.