Publikováno Leden 21, 20196 r Zdravím, tuší prosím někdo, kde bych sehnal ty zarážky do kufru? Případně číslo dílu? Viz obrázek. A zda si to namontuji sám doma? Nikde jsem to bohužel nenašel. Díky moc za odpovědi.
Leden 21, 20196 r Číslo dílu nevím, ale pokud nemáš v koberci takové vodící lišty na ty zarážky tak je nenamontuješ. Jedině vyměnit i boční koberce. Namontovat není problém, jen se nasunou do těch lišt.
Leden 21, 20196 r Autor Model je liftback 6/2013, a stupeň výbavy netusim, jelikož jsem auto kupoval ojeté. Popravdě je docela zvláštní, zadní el. okna, tempomat, amundsen+, atd, ale třeba jen nedigitalni manuální klima, bez zadních repro.. :(
Leden 21, 20196 r Výbava Active to měla (Paket pro zavazadlový prostor obsahuje háčky na tašky (pevné, nesklopné), odkládací schránky za zadními podběhy, upevňovací háčky pro síťový program a síťový program) za příplatek 1.300,-Kč a později za 1.400,-Kč .
Leden 21, 20196 r před 15 minutami, lifeisafun napsal: Model je liftback 6/2013, a stupeň výbavy netusim, jelikož jsem auto kupoval ojeté. Popravdě je docela zvláštní, zadní el. okna, tempomat, amundsen+, atd, ale třeba jen nedigitalni manuální klima, bez zadních repro.. :( Není rapid z dovozu? Např na Slovensku odkládací schránky byly za příplatek pro všechny výbavy. Vnější zrcátka v barvě vozu?
Únor 6, 20214 r nemate niekto prehlad alebo napady v rozdielnosti sietky na pravu bocnicu kufra (spaceback)? nasiel som ze existuju 2 varianty: - prva sa zasuva do drazok v kufri podobne ako plastova mriezka - cislo 5JJ 867 690 A 9B9 - druha netusim, ide o pevnu montaz? ma priatelnejsiu cenu :D - 5JJ 065 110 B Edit: na obautodily aj ta lacnejsia vyzera ako ta prva 🤔 Upraveno Únor 6, 20214 r od wirer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.