Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
mam konecne prezute a dal som funglaky barum polaris 2 a vobec nehucia a ani nie je ziadny rozdiel medzi letnimi a zimnimi -_-

Zatim ;)-_--_-

Jezdím Polaris 2 už třetí sezónu a pořád tichoučké, nemůžu si stěžovat. V poměru cena/výkon myslím dobrá guma.

Vloženo
jaaaj to musia mat z vas zienky radost ked im vtrepete elektrony do vane :D ste taky poriadkumilovni aj pri inych prilezitostiach ci len co sa tyka auta? :smich:

já je mám uložené v bytě (šatna), přemýšlel jsem o ložnici ale už tam mám kolo

• o 2 týdny později...
Vloženo

skoro měsíc jsem měl objednány Pirelli Snowsport a pořád nikde nebyly a nejsou. Tak jsem se odpolko dožral, zajel do Barumu a koupil 195/50/R15 polaris2.

Gumy, přezutí, vyvážení, laserová geometrie 6980,- káčé. Projel jsem je jen kousek, ale jsem mile překvapen jak jsou tichounký, snad budou dobrý :unsure:

Vloženo (editace)
skoro měsíc jsem měl objednány Pirelli Snowsport a pořád nikde nebyly a nejsou. Tak jsem se odpolko dožral, zajel do Barumu a koupil 195/50/R15 polaris2.

Gumy, přezutí, vyvážení, laserová geometrie 6980,- káčé. Projel jsem je jen kousek, ale jsem mile překvapen jak jsou tichounký, snad budou dobrý :unsure:

já měl k autu polarky1 , a kekel, už neee ;)-_- , ale dvojky jsou prej gut -_-

Editováno: , autor: kláca
Vloženo
Mam Pol2 a jsou v poho, vykon v zime bez problemu, jen proste huci na vode...

Mám stejné postřehy. Ona na vodě ani tak nehučí, spíše tak sviští, takový zvláštní zvuk. Je to dobrá guma.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Já už jezdím skoro měsíc na zimních. A venku 15 stupňů. :doh Tento způsob zimy zdá se mi poněkud podivný. B)

Buďme rádi, že je taková. Suché silnice, relativně teplo. Nebo je lepší silnice plná bílé s*ačky a soli?

Vloženo

Taky nejsem proti, bo jsem hrozně zimomřivý a za optimální teplotu vzduchu považuji 25°C, nejlépe u moře se slunečníkem, jachtičkou a piňacoladou :wub: Ale na druhou stranu jen aby jsme neodhazovali sníh ještě v květnu - když je na draka zima, tak pak většinou není žádné jaro a léto na prd a to by se mě nelíbilo <_<

• o 2 týdny později...
Vloženo
Tak pneumatiky se dočkaly prvního kontaktu se sněhem, ale že to trvalo co ? :D

Trvalo, trvalo.... :)

Ale vzhledem k datu v kalendáři by se tento thread už mohl spíše jmenovat "Kdo ještě nemá přezuto...." ;):t

Vloženo

konečně nadělilo, tak jsem ty nový zimničky mohl ozkoušet a bylo to ucházející....

bokem to umí jet hezounky, stopu to drží a dokonce to i jakž takž rozumně zastaví :)

Vloženo
konečně nadělilo, tak jsem ty nový zimničky mohl ozkoušet a bylo to ucházející....

bokem to umí jet hezounky, stopu to drží a dokonce to i jakž takž rozumně zastaví :)

Hlavně bacha na sloupky a debily s letníma :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...