Martinoslav Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 P2M: jj, na ty fotce kola fakt vyniknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Hotovo.Auto ne uzsich gumach lehce "plave", ale zvyknu si. 1cm na sirce a je to znat.. Taky si zvykám, ze 195 na 165 je to ještě horší, první prudkou zatáčku v Bouli při sjezdu z R10 nebo co to je jsem pěkně střihl, chudinka stopařka "kadérníčka z Humenného", si musela myslet, že neumím jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Taky si zvykám, ze 195 na 165 je to ještě horší, první prudkou zatáčku v Bouli při sjezdu z R10 nebo co to je jsem pěkně střihl, chudinka stopařka "kadérníčka z Humenného", si musela myslet, že neumím jezdit Proto jsem šel do 195 i na zimu a mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Taky si zvykám, ze 195 na 165 je to ještě horší, první prudkou zatáčku v Bouli při sjezdu z R10 nebo co to je jsem pěkně střihl, chudinka stopařka "kadérníčka z Humenného", si musela myslet, že neumím jezdit Proto jsem šel do 195 i na zimu a mám klid. to já si taky zvykám na uzoučký 195ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 to já si taky zvykám na uzoučký 195ky Hele neprovokuj, jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 neprovokuju jen drsná realita, na 195kách se bojim do zatáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 neprovokuju jen drsná realita, na 195kách se bojim do zatáček ja taky, kdyz tam mam porad letni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ja mam letne aj zimne 185/60 14 a je to docela pohodovka Michelin Alpin je kvalitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ak zimná nehučí neni to zimná pneumatika.....MATADOR RULEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ak zimná nehučí neni to zimná pneumatika.....MATADOR RULEZ zverina Matadorky su dobre leda na autobus a ako rezerva do elektricky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 no čo už nabuduce ich nekupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ...na 195kách se bojim do zatáček Pche, to já se na nich do zatáček vrhám naprosto sebevědomě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ak zimná nehučí neni to zimná pneumatika.....MATADOR RULEZ Zimní šumí.......BARUM RULEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 neprovokuju jen drsná realita, na 195kách se bojim do zatáček ja taky, kdyz tam mam porad letni já už dal kokot zimní a než neco napadne je určo zhobluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ...na 195kách se bojim do zatáček Pche, to já se na nich do zatáček vrhám naprosto sebevědomě páč nevíš jakej je to luxus vrhat se na ještě šiřších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 nechavate pokazdy prevazovat?? ja teda zatim nikdy (mozna jsem barbar) ale tak nak nikdy jsem nemel problem :-) prezouvam si sam a nechce se mi jenom kvuli vyazeni jezdit do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 nechavate pokazdy prevazovat?? ja teda zatim nikdy (mozna jsem barbar) ale tak nak nikdy jsem nemel problem :-)prezouvam si sam a nechce se mi jenom kvuli vyazeni jezdit do servisu Ja prehadzujem z disku na disk,takze musim ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 převažuju vždycky při přendavání, navíc si na jaře nechávám dělat geometrii, aby bylo po zimě vše oká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 (editace) letos jsem zimní převážil, ale letní na jaře ne, takže plichta, letos jsem i vážil - rozdíl mezi zimní 14´´ 185/60 na plechu a Alu 195/50/15 letní je 1kg ve prospěch zimní (je lehčí) 14kg vs. 15kg Editováno: 8. Listopad 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Vždy převažuju Někdo to považuje za zbytečnost a jde dodatečně na vyvážení, teprve až jsou nějaké problémy, když mu auti táhne někam do strany atp., ale dle mého názoru, to už musí být problém docela velký, když už je to cítit na řízení... BTW: na každém vyvážení, ikdyž chodím každého půl roku (při přehazování zima/léto a opačně), je potřeba závažíčko někam pošoupnout, téměř nikdy se nestane, že by podle té vyvažovací mašiny v pneuservisu bylo vše oká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 tak nevim ale rikam si kdyz je kolo OK kdyz ho sundavam a pak lezi pul roka na pude tak proc by se za toho pulroka melo nejak rozhodit a jestli je malinkato rozhozeny, no vzdyt to ani nepoznam a ze je treba zavazicko nekam posoupnout, no ono i kdyz budes mit cerstve vyvazeny kolo a das ho na jinou vyvazovacku tak ti nekde hodi neco jinak, preci jenom i kazda vyvazovacka ma svoje tolerance tot muj nazor :-) ale cekam ze mi nekdo bude oponovat aspon se dozvim ¨treba konecne padnej duvod proc pri kazdym prezuti vyvzit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 a ze je treba zavazicko nekam posoupnout, no ono i kdyz budes mit cerstve vyvazeny kolo a das ho na jinou vyvazovacku tak ti nekde hodi neco jinak, preci jenom i kazda vyvazovacka ma svoje tolerance tak, tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 vzpominam se jak kolegovi vybroval volant no tehdy jsme staveli v turnove a jeho to tak sralo ze stale jezdil do pneuservisu, jednou v turnove pak zpet v praze pak zase v turnove pak zpet v praze v jinym servisu atd pokazdy mu rekli ze ten pred tim vyvazil kolo na nic a prelepovalo se :-) no nakonec se nastval a kola prodal, dohodil jsem je mojemu kamaradovi za smesnych 1500 korun vsechny a ten na nich najezdil nakejch 20 000 bez jakehokoliv problemu z vyvazovanim :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Já jsem dosud vždy nechával převažovat, ale je pravda, že uvažuju nad tím, že se na to vykašlu. S jakou tolerancí vůbec ty kola vyvažujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 standart 5 gramů, když chtějí, resp. když se domluvíš a je s nimi řeč, nebo kamarádi (jako já) tak umí i na gram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.