Delphin Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Co říkáte na omezení map pro Amundsen? Loňské mapy ECE1 měly 12 GB, ale zahrnovaly celou Evropu. Teď je Amundsen po rozsekání na 7 regionů pro navigaci třeba do Španělska nepoužitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 (editace) Stáhni si tento soubor: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/DiscoverMedia2_EU_AS_1115_V10.7z Vyřešeno morální dilema. Editováno: 25. leden 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 OT: technicka, proc doporucovat na 7zip format shareware winrar, kdyz logictejsi je rovnou pouzit 7zip manager, ktery je open source a tim padem neni nutne resit "moralni" dilema legalniho pouzivani po uplynuti zkusebni lhuty. Navic v pripade firmy, je to temer jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 28. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Díky, kouknu a testnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 11. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Mapy aktualizovány, fungují. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tominko Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) Chtel bych se prosim zeptat stahnutim toho souboru na sd kartu a vlozenim do slotu v aute si mohu aktualizovat mapy i v Columbusu? A postupovat muzu podle tohoto videa ? Dekuji Editováno: 4. Červenec 2019, autor: Tominko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfak Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 V 24. 1. 2019 na 17:16, ferda25 napsal: Stáhni si tento soubor: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/DiscoverMedia2_EU_AS_1115_V10.7z Vyřešeno morální dilema. Dobře. Stáhl jsem toto, Nicméně po vložení mi to píše vložte datový nosič s navigačními daty. Vyndám starou kartu a vložím novou. SD 64GB i 16GB - format na NTFS. Diky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Karta musí být formátovaná na FAT32, pokoušel jsem se se o aktualizaci z karty se systémem exFAT a výsledkem byla nefunkční navigace s hláškou "NAVIGAČNÍ DATABÁZE NENÍ DOSTUPNÁ". Po přeformátování na FAT32 za čtvrthodinku hotovo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfak Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 (editace) Tak ani kdyz mam naformatovano na FAT32 tak to kartu nevidi :/ Update : musi se to nahrat na original kartu coz jsem se bal. Editováno: 23. Listopad 2019, autor: Klfak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 To se divím, co to je originální karta? Já jsem to zvládl s 32GB Kingston za 173 Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Presne tak staci normalni karta ne zadna ze skodovky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfak Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Hele nevim. Proste SD i microSD v redukci. 16 nebo 64gb. Jako flash na MP3 v pohode. Format at na FAT32, NTFS nebo exFAT. Ale mozna jsem delal neco spatne - i kdyz tady asi neni moc co :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.