Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.

Mám dotaz na symbol autíčka na displayi  autorádia v menu CAR FABIE III  symlbol dojezd k pumpě.

Auto by se mělo hýbat , půl nádrže v polovině rádia atd.

Začne se se hýbat až když mám 1/4 paliva, jinak je stále vlevo - plná nádrž.

TZN.  Připlné nádrži je obrázek Fabie úplně vlevo a má 4 polohy a s úbývajím palivem by se měl hýbat směrem doprava k symbolu  palivové pumpy.

Nevíte , jak zkalibrovat? Díky

20180624_172317.jpg

Upraveno od octavia_66_tdi

Myslím, že v návodu je napsaný, že to autíčko se začne přibližovat k té pumpě až při dojezdu 300km. Do té doby se nehne.

Já mám tedy Bolero, ale mne se pohybuje auto normálně (náhodné fotky z mého tématu):

3.png

1.png

1.png

V manuáli sa spomína tých 300km (Bolero aj Swing).. čo však pozerám fotky obrazoviek tu na fóre, na Bolere sa to autíčko pohybuje normálne priebežne (aj u mňa), na Swingu až po tých spomínaných 300km..

Clipboard01.thumb.png.80eac264d84dfb9a2512f9e041a6ebfe.png

• Autor

Díky.

Zkusím se někde mrknout co by obnášela výměna za Bolero, jestli se vůbec dá a zda se musí měnit celá ta řídící krabice pod kastlíkem.

Po finančnej stránke to bude veľký nezmysel, navyše Bolero má na rozdiel od Swingu samostatnú jednotku uloženú hlbšie v palubnej doske, čo asi nebude jednoduchá úprava. Radšej predať auto so Swingom a kúpiť iné s Bolero/Amundsen.. 

Ale už nepamätám, ako má uloženú jednotku nový väčší Swing, ktorý sa montuje od faceliftu. Ak je jednotka súčasťou rádia ako pri starom Swingu, bude to jednoduchšie. Ale finančne to bude samozrejme to isté, nehovoriac o potrebe ísť do autorizáku aktivovať nové rádio kvôli ochrane komponentov. Podľa fotiek v téme od @lumirnavrat sa autíčko pohybuje priebežne..

https://forum.skodahome.cz/topic/145177-lumirs-fiii-combi-10-tsi-81kw-opf-100kova-denim/?do=findComment&comment=2361846

:)

Nový Swing má jednotku za displejem.

• Autor

Mam 2016.

Zkusim ten panel vyndat, stejne tam neco uvnitr vrze.

To chceš vážně měnit swing za bolero protože se nepohybuje autíčko? Osobně mám auto 3 roky a o tomhle jsem vůbec nevěděl a ani mě to nejak netrápí i kdyby jelo pozpátku... :D

• Autor

Tak to ani náhodou.

Když by, tak jedině kvůli lepším funkcím jako je miror link, většímu displayi ,   ale  mám to v <> na lehátku, nic nebude.

• 5 měsíců později...

:D kokos, keby ste nepovedali ani si nevsimnem, toto je taka blbost, treba kukat na rucicku a kontrolku, pripadne na cestu :D a nie do radia :D 

Taky jsem si toho rok a půl nevšiml, asi hlavně proto, že dojezd sleduji jen na maxíku na rádiu mám --- překvapivě zapnuté rádio :D

• 11 měsíců později...

Inak môj 10 ročný syn si všimol jednu zaujímavú vec. Keď sme sa vracali  z dovolenky, zo zadu mi zahlásil: " Ocko, to autíčko cúva!" Ja by som si to nikdy nevšimol, ale fakt cúvalo, keďže som dlho išiel z kopca, spotreba sa dramaticky znížila, a dojazd sa zvyšoval... :) Inak sa mi tiež začne hýbať až pri dojazde 300 km ...

Upraveno od juraj79m

• 1 rok později...

Áno, ja viem že je to stará téma, ale možno niekomu pomôže. 

Mne na SWING+ sa auto hýbe v podstate stále po malých krokoch a je jedno aký mám dojazd. 

20220121_141142.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.