octavia_66_tdi Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 (editace) Zdravím. Mám dotaz na symbol autíčka na displayi autorádia v menu CAR FABIE III symlbol dojezd k pumpě. Auto by se mělo hýbat , půl nádrže v polovině rádia atd. Začne se se hýbat až když mám 1/4 paliva, jinak je stále vlevo - plná nádrž. TZN. Připlné nádrži je obrázek Fabie úplně vlevo a má 4 polohy a s úbývajím palivem by se měl hýbat směrem doprava k symbolu palivové pumpy. Nevíte , jak zkalibrovat? Díky Editováno: 1. Únor 2019, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetys Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Myslím, že v návodu je napsaný, že to autíčko se začne přibližovat k té pumpě až při dojezdu 300km. Do té doby se nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Já mám tedy Bolero, ale mne se pohybuje auto normálně (náhodné fotky z mého tématu): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 V manuáli sa spomína tých 300km (Bolero aj Swing).. čo však pozerám fotky obrazoviek tu na fóre, na Bolere sa to autíčko pohybuje normálne priebežne (aj u mňa), na Swingu až po tých spomínaných 300km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 2. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Díky. Zkusím se někde mrknout co by obnášela výměna za Bolero, jestli se vůbec dá a zda se musí měnit celá ta řídící krabice pod kastlíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Po finančnej stránke to bude veľký nezmysel, navyše Bolero má na rozdiel od Swingu samostatnú jednotku uloženú hlbšie v palubnej doske, čo asi nebude jednoduchá úprava. Radšej predať auto so Swingom a kúpiť iné s Bolero/Amundsen.. Ale už nepamätám, ako má uloženú jednotku nový väčší Swing, ktorý sa montuje od faceliftu. Ak je jednotka súčasťou rádia ako pri starom Swingu, bude to jednoduchšie. Ale finančne to bude samozrejme to isté, nehovoriac o potrebe ísť do autorizáku aktivovať nové rádio kvôli ochrane komponentov. Podľa fotiek v téme od @lumirnavrat sa autíčko pohybuje priebežne.. https://forum.skodahome.cz/topic/145177-lumirs-fiii-combi-10-tsi-81kw-opf-100kova-denim/?do=findComment&comment=2361846 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Nový Swing má jednotku za displejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 2. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Mam 2016. Zkusim ten panel vyndat, stejne tam neco uvnitr vrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 To chceš vážně měnit swing za bolero protože se nepohybuje autíčko? Osobně mám auto 3 roky a o tomhle jsem vůbec nevěděl a ani mě to nejak netrápí i kdyby jelo pozpátku... 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 8. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Tak to ani náhodou. Když by, tak jedině kvůli lepším funkcím jako je miror link, většímu displayi , ale mám to v <> na lehátku, nic nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 :D kokos, keby ste nepovedali ani si nevsimnem, toto je taka blbost, treba kukat na rucicku a kontrolku, pripadne na cestu :D a nie do radia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Taky jsem si toho rok a půl nevšiml, asi hlavně proto, že dojezd sleduji jen na maxíku na rádiu mám --- překvapivě zapnuté rádio :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 (editace) Inak môj 10 ročný syn si všimol jednu zaujímavú vec. Keď sme sa vracali z dovolenky, zo zadu mi zahlásil: " Ocko, to autíčko cúva!" Ja by som si to nikdy nevšimol, ale fakt cúvalo, keďže som dlho išiel z kopca, spotreba sa dramaticky znížila, a dojazd sa zvyšoval... :) Inak sa mi tiež začne hýbať až pri dojazde 300 km ... Editováno: 20. Červenec 2020, autor: juraj79m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Áno, ja viem že je to stará téma, ale možno niekomu pomôže. Mne na SWING+ sa auto hýbe v podstate stále po malých krokoch a je jedno aký mám dojazd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.