Seehirt Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-mapy/skoda-kodiaq-rs-tiskova-mapa/motor-kodiaq-rs-pohani-nejvykonnejsi-naftovy-motor-v-historii-znacky-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Zdravím pánové již jsem žádné příspěvky nepřidávám jelikož jsem přeběhl k VW ale dnes když jsem byl vyzvednout golfíka ze servisu tak jsem zaběhl vedle do škodovky za kamarádem co dělá prodejce půjčil mě Kokodáka RS na projetí a to je ten správnej motor co tomu chyběl v naftě.Loni jsem projížděl 2 litra se 140KW a bylo to takový na hraně na tu váhu.Tenhle motor tam měl být od začátku.slušný zátah parádní zvuk i když vytvořený uměle vynikající brzdy podvozek v modu sport se taky choval i na 20 naprosto parádně.Auto mě vůbec nepřipadalo jako neohrabaná pojízdná almara.Dokázal bych si ho představit v garáži i když naftu v autě nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
massik Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Jojo, mám ho v Tiguan Allspace a je fakt super. A co teprve po lehčím chiptuningu. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Úpravy na tento vůz až na 330 PS . Graf dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Krútiaci moment ako vyšiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhDr. Jan Kubačák Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Zdravím Vás, jak se na těch 330 koníků tváří převodovka, dvojspojka, poloosy a homokinetické klouby??? Jakou jim dáváte životnost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 SSP-547_The_2_0-l_176-kW_TDI_Biturbo_Engine_from_the_EA288_Diesel_Engine_Family.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasik1989 Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Zdravím, spotřeba oleje 1 l/5000 km...od nova mně žere olej. V servise samozřejmě, že je to normální. Že může klidně žřát 0,5 l na 1000 km. Máte někdo zkušenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Ja mením olej po 15 tis, za celú dobu mi klesne na ryske k minimu, nedolievam. Kolega za druhej RS leje ako píšeš ty 1L na 5000 km. Tiež mu v servise povedali, že je to v norme, ten rozdiel, že taký istý motor má rozdielnu spotrebu oleja, môže byť rôzny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 před 5 hodinami, kasik1989 napsal: Zdravím, spotřeba oleje 1 l/5000 km...od nova mně žere olej. V servise samozřejmě, že je to normální. Že může klidně žřát 0,5 l na 1000 km. Máte někdo zkušenost?? nech si dát Shell, Castrol co dávají jako základní olej je jak voda a vždy ho to žere ať je v čemkoliv. Škoda servis má oficiálně i Shell 5W-30 LL a je dokonce levnější. Pak budeš mít klid. Nedávat 0W-20 LL, je taky řídký a a je pak hlučnější motor. Je to nové značení ale zůstaň u klasiky co byl dříve 5W-30 LL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gavrilo Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Ahojte, rád by som sa vás opýtal na skúsenosti s motorom v aute Škoda Kodiaq 2.0 TDI RS DSG 4x4 176 KW. Z okolia počúvam rôzne názory a väčšinou že tie motory skoro odchádzajú. Mám možnosť kúpiť toto auto rv. 2020 s 80 000 kilometrami. Z autorizovaného servisu mi len povedali že je tam treba vymeniť rozvody už niekde medzi 100 000 - 120 000 KM a nemal by byť problém ale je mi jasné že chcú predať Údajne by malo odchádzať turbo a celkovo tie motory mali nejaké problémy. Nie som vôbec autičkár a prd tomu rozumiem. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Předpis rozvodů u Bi-TDi je 120.000km Vím o autech s 240.000 km a dělal se akorát setrvák u DSG,jinak běžná údržba. Občas odchází vodní intercoller a klasika celým koncernem-vodní pumpa. Jinak spolehlivé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.