PetrKV Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Po výměně hlavice řadicí páky Dsg se mi už začíná v autě loupat kde co. Klička otvírání dveří,tlačítko na ruční brzdu, tyhle dvě věci asi nejhorší, ale vidím už třeba i ofuky interiéru.. 20190206_114303_001_001_001.mp4 20190206_113945_001.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 No to je masakr, já sem před rokem měnil hlavici a nechal ta dát tu z kodiaqa abych měl klid, protože kvalita galvanizace je příšerná. Rozhodně všechno reklamovat. Teď mám strach strach se podrobněji kouknout po autě . Jak máš auto staré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 6. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Auto 2roky a 2měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Docela divne, ze jde o tolik dilu najednou. Nemas nejaky extremne agresivni pot? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Spíš bych to viděl na zmetkovou sérii. Pot by se asi projevil už v létě. Rozhodně reklamovat, v případě neuznání kontaktovat Škoda Auto a.s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 ja osobne som za polroka ani raz netahal za tu ručku elektricku ,,,,,, asi sa na to pozriem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 17. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 (editace) Zapoměl jsem doplnit asi měsíc poté jsem ukázal v servisu a všechno se vyměnilo na záruku. Klička dveří řidiče i spolujezdce a ovládání ruční brzdy i 2tlačítka okolo ní. Editováno: 17. Srpen 2019, autor: PetrKV Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 tahle honba za "luxusem" u škodovky mě docela štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.