Petr L. Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 V 21. 10. 2022 na 12:40, Petr L. napsal: 21.7.2022 jsme šli poptávat Scalu, upavila se konfigurace z již předobjednaného vozu, předpokládaný termín výroby byl 39-41/22 a dnes volal prodejce, že auto je na salonu. Ptal jsem se prodejce a auto bylo objednané v 20 týdnu 2022. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 To byl fofr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 Tak dnes jako z nenadani. Auto dorazilo na prodejnu. Po necelých 12. měsících. Přebírat ho budu ale až v půlce března. Dřív se z práce nedostanu a taky na Fabii mi končí úvěr 7.3. Nu ale auto je a to ještě začátkem ledna nebylo vidět kdy vůbec půjde do výroby. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Dnes jsem se jen tak stavil u prodejce(v Car Glass mi lepili důlek ve skle na firemní Oktě), a ejhle, auto je prý vyrobeno a čeká na dopravu, přitom loni v prosinci jsme se dívali do pořadníku, a bylo zařazeno na 28. týden tohoto roku. Objednáno začátek listopadu 21. Jsem zvědavý, jestli dodrží objednanou výbavu(Style 1.5 , paket pro špatné cesty, bezdrát smartlink - asi nebude, závěs, zadní sedadla s výklopnou područkou, top led světla). Vyjde to akorát, jak odevzdám firemní Oktu a odejdu do důchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Také mám objednaný paket pro špatné cesty, akorát motor mám 1.0 81. Bezdrátový smartlink bohužel nebude, to máš celkem jisté, ale vše ostatní bys mít měl. Já jsem sám zvědav. Zítra jdu vyřídit, domluvit odkup Fabie+plus dořešit akontaci atd. No a v pátek bych rád vyzvedl. Čekání od objednání byl rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Scala je momentalne jeden z mala modelov Skody,kde je dodanie vpoho do 3mesiacov mam info od dealera,lebo riesime auto pre manzelku....pri prerobeni uz zadaneho komisu/konfiguracie aj skor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozina2 Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Já objednával na konci listopadu 1.5TSI Monte Carlo a napsali mi tam dodání přesně za rok. Před měsícem jsem posílal dotaz na prodejce (Auto Louda), zda bych si mohl doobjednat packet, který nebyl v té době k dispozici (Asistovaná jízda 1,5 zejména kvůli Side Asisstu). Bohužel mě odradili s tím, že by museli stornovat, zadat novou objednávku a šel bych prý zase na konec fronty. Tak jsem to radši skrečoval... teď se mi zdá, že jsem to měl risknout. 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Mozno preto,ze tvoje auto uz je v takej faze,ze nieje mozne uz robit zmeny-,lebo sa bude uz vyrabat.. Myslim,ze do mesiaca mozes byt vyrobeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Tak dnes převzato. Dojmy zatím super. Snad bude bez problému sloužit. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Super a ukazes nam ji? Vlakno bude? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 (editace) Prozatím aspoň taková fotka. V té garáží to moc vyfotit nešlo. Včera když jsem přijel domů tak hrozně lilo a dnes sněžilo.🙂 Editováno: 11. Březen 2023, autor: Vojta.MM 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.