Publikováno Únor 19, 20196 r Ahoj, chci se zeptat, zkoušel někdo vyměnit plaketu řadící páky? Moje se začíná loupat a vyhlédl jsem si tuto https://www.obautodily.cz/skoda-yeti-plaketka-do-radici-paky-6-ti-4x4-original-chromova-1435cz231/ . Nebo je lepší koupit celou hlavici.
Únor 20, 20196 r Měnil jsem ji před rokem,je to furt levnější jak měnit celou hlavici (a hlavně rychlejší cca1min.)
Únor 21, 20196 r Autor před 13 hodinami, Fajerak napsal: Měnil jsem ji před rokem,je to furt levnější jak měnit celou hlavici (a hlavně rychlejší cca1min.) Jde to lehce vycvaknout? Abych to nějak nepoškodil.
Únor 21, 20196 r Neměj obavu,jde to v pohodě a pokud se ti aj tak podaří poškodit tu starou tak se vlastně nic neděje-přece ji měníš za novou.Ata nová se tam jenom zatlačí a zacvakne.
Duben 19, 20196 r Ahoj. Já plaketku měnil loni, a koupil jsem si přesně tu, co chceš ty. Výměna jednoduchá, cca minutka, krásně sedí a je hezčí :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.