Sovaja Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 (editace) Ahoj, měl bych na vás dotaz. Možná blbost, ale obecně pro mě je Yeti fajn, krásné auto, spousta vychytávek, ale co jediné mě u Škodovky obecně udivuje a neuvěřitelně vytáčí je madlo pátých dveří. Toho člověka, který toto vymyslel bych fakt chtěl poznat. S prominutím ten gumovej pinďo*r, kterej tam visí z deklu těch pátých dveří, to je pro mě vrchol designu a funkcionality za 2,50Kč. Nejen, že je pouze na jedné straně...a já vždy stojím na té druhé, když vystupuju, ale mě se i blbě ty dveře s ním zavírají. Neřešil někdo nějakou rozumnou doinstalaci nějakých madel třeba z jiné škodovky, nebo jiného auta? Sundat ten tapec, přilepit a nebo šroubovat nějaké šikovné madýlko.....třeba něco takového ze Superba?...aby to nějak rozumně vypadalo..... díky Editováno: 22. Únor 2019, autor: Sovaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Taky by se mi to líbilo,to co tam je,je fakt nepraktické ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 A proč troškařit? Co tam zrovna namontovat elektrické otevírání? Potom madlo nebude třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Na Felicii byl místo té gumové tyčky textilní proužek. K zavírání jsem nikdy nepoužil to ani to, a pravděpodobně bych nepoužil ani nic jiného, co je z vnitřní strany, vždy zatlačím na dveře zvenčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Tak isto zatvaram dvere zvonka. Gumaka pouzivaju akurat deti, ktore este nedociahnu na otvorene dvere, aby si ich pritiahli dolu a potom zavreli zvonka. Pre ne je dobre, ze gumak je dlhsi ako by bolo madlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 To jo ,ale někdy jsou tak zasviněné že mi je manželka nechce zavřít :-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovaja Vloženo 23. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 No, tak na tom jsem stejně.....auto je teď už druhej den po myčce jako prase a já po jednom zavření kufru auta taky. Zkusím to někde obhlédnout u jiných aut kolegů......třeba mě něco napadne. Jo, jinak elektrika v pátejch dveřích, to by se to jinak zavíralo.....a ještě jen zašmrdlat nohou pod nárazníkem......ale to už je sci-fi:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Ja bych to nechtěl. Jinak u Felicie uz jsem mel tak unavene ty vzpruhy, ze se dvere zaviraly sami i kdyz jsem nechtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 V 22. 2. 2019 na 14:56, Sovaja napsal: Ahoj, měl bych na vás dotaz. Možná blbost, ale obecně pro mě je Yeti fajn, krásné auto, spousta vychytávek, ale co jediné mě u Škodovky obecně udivuje a neuvěřitelně vytáčí je madlo pátých dveří. Toho člověka, který toto vymyslel bych fakt chtěl poznat. S prominutím ten gumovej pinďo*r, kterej tam visí z deklu těch pátých dveří, to je pro mě vrchol designu a funkcionality za 2,50Kč. Nejen, že je pouze na jedné straně...a já vždy stojím na té druhé, když vystupuju, ale mě se i blbě ty dveře s ním zavírají. Neřešil někdo nějakou rozumnou doinstalaci nějakých madel třeba z jiné škodovky, nebo jiného auta? Sundat ten tapec, přilepit a nebo šroubovat nějaké šikovné madýlko.....třeba něco takového ze Superba?...aby to nějak rozumně vypadalo..... díky Ahoj, pořešil jsi to nakonec s tímto madlem? Namontoval? Pokud ano, nafoť a napiš zkušenosti :-) Jinak na elektriku by se mi taky líbily ty páté dveře, ale googlil jsem a nikde nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.