DušanV Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 (editace) Mám takový dotaz na znalé. Mám možnost koupit novou skladovku Fabia Combi 1.0 Mpi, Ambition za výbornou cenu. Potíž pro partnerku je v tom, že zde není z výroby výškově seřiditelné sedadlo spolujezdce a partnerka skrze komfort nastupování chce sedět co nejvýše. Zkoušeli jsme si to u prodejce a bez toho nastavování je to docela nízko oproti naší současné Fabii II. Takže se ptám, dá se dát na prodejce požadavek, že si chci objednat a taky samozřejmě asi tvrdě zaplatit dodatečnou montáž mechanismu výškového nastavování sedadla na tu původní sedačku? Jde to vyhledat např. v ETCE (nemám tam přístup), jestli to existuje jako samostatné náhradní díly? Věřím tomu, že by mi byli schopni vyměnit asi celou sedačku, ale to by byla podle mne celkem pálka. Vím, že přímo v konfigurátoru za to chtějí ve výrobě 2000,- Kč, ale auto je již na skladě, takže nemáte někdo ponětí zda-li to vůbec jde ? Samozřejmě se zeptám prodejce, ale ten se mi nejevil jako nějak sdílný, asi na té velké slevě nemá žádnou marži, tak co by se snažil. Editováno: 23. Únor 2019, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 (editace) Včera se v jiném fóru objevila faktura z výměny sedačky řidiče. Jen ten rám stojí přes 12tis + plasty kolem sedačky a páčka bych se na to ... Editováno: 23. Únor 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 najjednoduchšie kúpiť výškovú sedačku aj v ľubovoľnej látke a preskladať , nové diely budú stáť tak ako tuto vyššie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 23. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 No tak to se na to mohu vy..........t ?. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Stačí 3x nastoupit a partnerka zapomene v jaké výšce že byla ta sedačka v F2. Je to jen pocit když přesedneš hned z jednoho na druhý. Mě taky sedačky v F2 vyhovovaly, ale pokud si teď znovu do ní sednu, tak je to opět nezvyk, že ty v F3 jsou lepší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Tohle je bohuzel jedna z uprav, ktera dodatecně kvuli financni narocnosti nedava vubec smysl. Rada veci se da (nekdy i levne) dodelat, tahle ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 A má to vůbec smysl? resp je tak takový rozdíl, směrem dolů jde nastavitelné sedadlo posunout hodně, ale směrem nahoru bych neřekl, že by byl až takový rozdíl mezi pevným sedadlem a maximálně zvednutým nastavitelným. Ale nikdy jsem to neměřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.