masa 25 Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Zdar pánové, stal jsem se majitelem nového Kodiaqu Sportline. A už po příjezdu domů po předání auta koukám a jsou zamlžená přední světla. Po týdnu a cca 600km jsou stále zamlžená. Čekal jsem že to zmizí samo a nic. Nemá někdo podobnou zkušenost. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 uppsss to je nemílé, ale bohužel vlastnost, né závada ? Forum octavia je toho plná. U mě zatím dobrý, auto parkuji v garáži a i ve vlhčím prostředí nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 2019472_5 - Posuzování reklamací netěsných světlometů a zadních skupinových svítilen.pdf 2043148_1 - Orosené světlomety, koncové svítilny a boční směrová světla.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taso37 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 V 24. 2. 2019 na 20:36, masa 25 napsal: Zdar pánové, stal jsem se majitelem nového Kodiaqu Sportline. A už po příjezdu domů po předání auta koukám a jsou zamlžená přední světla. Po týdnu a cca 600km jsou stále zamlžená. Čekal jsem že to zmizí samo a nic. Nemá někdo podobnou zkušenost. Díky. Ahoj ja to mam na ľavom už 7mesiacov v servis že mám to sledovať. Najprv som tam chodil pomaly každý týždeň a stále to isté treba to sledovať. Za ten čas sa to ani na jeden deň neodhmlilo. A už pomaly to začína na druhej strane. 7.4.2019 budú dva roky co som ho kúpil. To není jediný problém co mam s týmto autom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masa 25 Vloženo 23. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Zdar,díky všem za rady a postřehy.Mlžení zmizelo a znovu se objevilo po návštěvě bezkontaktní myčky.Jak píše škoda že zmizí po ujetí nějaké vzdálenosti tak mě teda ne.Zajedu do servisu a uvidím. Taso37 co máš ještě za problémy,abych věděl co čekat.? Diky Masa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Zadání tématu je snad jasné. Nic jiného sem nepatří. Věci mimo téma smazány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taso37 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Tak dnes zo servisu volal že obe LED predné svetlá mam vymenené. Konečne po 8 mesiacoch dúfam ze už bude pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Už by sa patrilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Tak dnes jsem dával auto do servisu (servis po 2 letech + výměna čelního skla) a budou mi taky měnit oba přední světlomety. Nejde o mlžení, ale vytváří se na nich jakoby mastný film zevnitř. Je to údajně způsobeno vadným chlazením (?) led čočky. Rovnou to i nafotili. Je to v zásadě stejný projev, jak napsal a nafotil taso37. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Tak nakonec mi světlomety měnili až minulý týden (ryze z časových důvodů) - až převezmu auto, tak doplním TPI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Zadání tématu je snad naprosto zřejmé, všechno, co sem nepařilo, bylo odstraněno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo78 Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Já si dnes taky všiml zamlžení. Obě přední světla i mlhovky. Nezmizelo to za celé dopoledne, co jsme jezdili. Auto je ještě v záruce, tak to budu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Standartní jev, záruka nebude uznána, zbytečná cesta do servisu bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Potvrzuji. Zbytečná cesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emalizna Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Většinou led světla nevytváří žádné teplo . Tak proto se to zamlžuje . A orošeni se bez tepla neodpaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Chybna predstava... prave ze trosku tepla vytvari i ten led pasek a kdyz je venku vic stupnu nez ve svetle tak se zacne mlzit. I teplo od motoru sala zezadu a tim zpusobuje ze i vypnuta svetla se mlzi protoze uvnitr vznikne malinko jina teplota nez je venku. Divne je ze toto se nedeje treba na S2 a na starsich autech ktere maji tez xenony a mlzeni zadne. Ja bych rekl, ze prave u novejsich aut delaj ty pruduchy a tim se tam dostava vlhkost a u statsich aut byly svetlomety komplet zavrene a proto se nemlzi. Nevim ale desne mne to stve kdyz vedle mne stoji O2 z roku 2010 a svetla ma cisty a ja auto z 2019 a zamlzene. Rad bych to nejak vyresil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 (editace) Ahoj, řeším u Kodiaqa 2019 zamlžené pravé světlo, nejedná se o kondenzát ale o již výše zmiňovaný bílý mastný film. Auto je v záruce, takže výměna neni problém, akorát že mi v jednom servisu chtějí měnit pouze to jedno světlo, dle kamaráda z VW servisu by mě ale měli správně vyměnit obě přední světla, aby svítily stejně. Řešil jste někdo podobný případ? Díky Editováno: 14. Září 2023, autor: lakrij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 Je to normálny postup. Vymieňa sa iba svetlo na ktorom je závada. Výrobca by servisu druhé svetlo nepreplatil ak je v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo 17. Září 2023 Sdílet Vloženo 17. Září 2023 (editace) Tak nakonec v Auto CB Plzeň proběhne výměna obou světel, asi záleží na jakýho technika člověk narazí. Zde mojí připomínku, že by to chtělo vyměnit obě světla, aby svítily stejně, přijali bez problémů. Alespoň zde se ta prodloužená záruka vyplatí. Jenom doplním, že se jedná o známou výrobní vadu těchto LED světel u Kodiaqa, odpařuje se zde teplovodivá pasta. Uvnitř světla dojde k mléčnému povlaku. Pokud máte záruku, tak si nechte světla vyměnit. Editováno: 27. Února, autor: lakrij doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.