Destorik Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Cau, myslite, ze je realne prodat fabii combi po face rv 11/2005 1.2htp 47kw s motorem co zere olej, 199000 najeto? Podvozek je delan pred 3mi lety, komplet vse, brzdy taky pred 2mi lety, jen potrebuji vymenit lanovody. Vsechno jde, zere olej a kat je v prdeli. Koupi to nekdo treba za 15 nebo za 12? Bo srotovat se mi to nechce, je to skoda, 2 sady peknejch gum, nehnije.. ale me se do toho nechce davat desitka.. a to je desitka pokud si to udelam ja... nevim co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Co to u tebe znamená žere olej? Já jsem taky do 1,4i dolíval před výměnou v 15000km klidně půl litru. Některý motory to tak bohužel mají. A jinak všechno je prodejný. Záleží co kromě těch 10K nutné investice se ještě bude muset dělat, např Eko daň a podobný hovadiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Destorik Vloženo 17. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Kamo tohle je uplne v prdeli, to zere snad litr na 1000km, uz to smrdi i na volnobeh, nejvetsi problem je v hlave, tu sezenu po repasu za 3200 i se zarukou, pak jeste krouzky, ale kdyz jsem videl jaky vakl ma ventil ve voditku u jine htp po 200kkm, tak jsem rikal, div ze to jezdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Ja bych jel na reklamaci. Komprese mas v poradku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 Vím, že se to lépe řekne než udělá, ale když je jinak auto fajn, proč do toho tu desítku neinvestovat a neprodat za nějaké normální peníze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Destorik Vloženo 21. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Me se v tom proste jen nechce hrabat. Nevim jestli by stacila treba jen repasovana hlava a zalejt necim krouzky, fakt se mi nechce tahat pisty spodem. Ja myslim ze komprese nema cenu merit, ventily budou v prdeli, ale mohl bych to zkusit, merak mam. Pomsta skodovky. Radsi to strelit za prd a koupit si normalni auto s normalnim motorem. Ale nevim jestli skodovku, pokud porovnavam opla astru j a octavii 3, tak skodovka hraje housle č. 2. Komfortem je to nebe a dudy. Fabii mam jako druhy auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.