Octavinek Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) tak sou tam.. a dou úplně bez problémů Editováno: 22. Červenec 2008, autor: AdamCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Super tak pryc s tou cebrenou tyckou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 tu tam necham na parádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 No ja uz cekam az ceska posta doveze vzpery a tycka pujde do rajčat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 jinak BTW, mám je odsud.. http://www.tuningshop.cz/vzpery-kapoty-skoda-octavia-1u.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Dobrá cena, já je ještě kupoval za 690,- , no jedna mi vrže, tak budu muset jít do nových! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 jj, cena dobrá.. dyš je objednáš na tom shopu tak je to za tu cenu 490, jinak když tak přídeš bez objednávky tak za plnou palbu 990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 njn ale 490,- + pošta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 no ja sem si dal osobní odběr, tak sem to mel za 490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 I když já to mám do Rokycan taky co by kamenem dohodil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Dnes mi přišly od INXX jsou supr akorát jsem řešil málý nedostatek a to ten,že když jsem je namontoval jak je i zde na foru na místo horního šroubu na kapotě tak při zavíraní jsou moc dlouhé a nejdou dovřít nevím jestli je nějaký rozdíl v ročníku a vzdálenosti šroubu? Dal jsem to tedy na spodní šrouby a je to vpoho.Je tam sice menší uhel a vzpěry dostávají trochu víc zabrat,ale drží. http://img217.imageshack.us/img217/8207/dsc00362vx5.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 šmarja pano.., ty kloubky musíš kousek uříznout aby se ti skrátila celková délka vzpěry aspon o 5mm, pak to v pohodě zavřeš, včera sem je tak montil ale samozdřejmě tu vzpěru na kapotě musíš dát nahoru !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 a vzpěry dej tim tlustym nahoru (vypadá to daleko líp), v tvém případě je máš opačně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 a vzpěry dej tim tlustym nahoru (vypadá to daleko líp), v tvém případě je máš opačněJá jsem se to pokoušel povolit,ale ani prd tak jsem to řešil takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 co ti nešlo povolit ? ten šroub na kapotě ? ten mi taky nešel, namáznul sem ho WDčkem a asi 5minut sem páčil s golou a on povolil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 co ti nešlo povolit ? ten šroub na kapotě ? ten mi taky nešel, namáznul sem ho WDčkem a asi 5minut sem páčil s golou a on povolil.. Ten šel v poho,ale ten kloub na vzpěře snad musím sundat a uřezat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Já to měl zvlášť, tak jsem nic nepoloval!? Odvrtal jsem to a namontoval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Já to měl zvlášť, tak jsem nic nepoloval!? Odvrtal jsem to a namontoval! pokud si to odvrtal tak to jo,ale Já to dávám na místo původních šroubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 no dyt jo, octavinek jen odvrtal závit , ten kloub dej nějak do svěráku nebo do kleští a prostě musí povolit.. mě taky nešel jen tak povolit, pač sem ho poprví dost utáhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Jasně že se odvrtává kloubek! Jak říkám měl jsem kloubky a vzpěry zvlášť, a nejprv jsem to podle zdejšího fora upravil! No ale kluci řeknu Vám , mám je tam rok a začínají mi ty kloubky reznout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 tak obrousit a nalakovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 no dyt jo, octavinek jen odvrtal závit , ten kloub dej nějak do svěráku nebo do kleští a prostě musí povolit.. mě taky nešel jen tak povolit, pač sem ho poprví dost utáhnul Tak jsem to tedy dnes zkrátil asi o 7mm a po namontování na místo horního šroubu jdou bez problému zavřít a vypadá to aj pěkně,ale když jsem chtěl zavřít kapotu tak jde dost ztuha o to by ani nešlo i otvírání vypadá efektivně když asi v polovině pustíš kapotu a ona sama vyjede to je super,ale když jsem viděl jak se mi pěkně kroutí šroub od vzpěry v blatníku tak to je masakr!! Jo díky nechci !!dal jsem to tedy na původní spodní šroub a je to bez problému.Kapota jde lehce zavřít i otevřít jde v pohodě sice se mi neotevře z poloviny když ji pustím je to asi o 5cm výš,ale mrd dup hlavně ,že ty šrouby drží tvar jak mají.Tak tedy pro Ty kteří si to budou montovat ať si vyzkouší raději variantu stávající i mou a usoudí samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Já dal pod ten šroub na blatníku větší podložku a tím jsem to myslím taky vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 já tam dal tu velkou a malou co sou v balení a zdá se to bejt OK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.