Červenec 22, 200817 r tak sou tam.. a dou úplně bez problémů Upraveno Červenec 22, 200817 r od AdamCZ
Červenec 22, 200817 r jinak BTW, mám je odsud.. http://www.tuningshop.cz/vzpery-kapoty-skoda-octavia-1u.htm
Červenec 22, 200817 r Dobrá cena, já je ještě kupoval za 690,- , no jedna mi vrže, tak budu muset jít do nových!
Červenec 22, 200817 r jj, cena dobrá.. dyš je objednáš na tom shopu tak je to za tu cenu 490, jinak když tak přídeš bez objednávky tak za plnou palbu 990
Červenec 23, 200817 r Dnes mi přišly od INXX jsou supr akorát jsem řešil málý nedostatek a to ten,že když jsem je namontoval jak je i zde na foru na místo horního šroubu na kapotě tak při zavíraní jsou moc dlouhé a nejdou dovřít nevím jestli je nějaký rozdíl v ročníku a vzdálenosti šroubu? Dal jsem to tedy na spodní šrouby a je to vpoho.Je tam sice menší uhel a vzpěry dostávají trochu víc zabrat,ale drží. http://img217.imageshack.us/img217/8207/dsc00362vx5.jpg
Červenec 23, 200817 r šmarja pano.., ty kloubky musíš kousek uříznout aby se ti skrátila celková délka vzpěry aspon o 5mm, pak to v pohodě zavřeš, včera sem je tak montil ale samozdřejmě tu vzpěru na kapotě musíš dát nahoru !!!
Červenec 23, 200817 r a vzpěry dej tim tlustym nahoru (vypadá to daleko líp), v tvém případě je máš opačně
Červenec 23, 200817 r a vzpěry dej tim tlustym nahoru (vypadá to daleko líp), v tvém případě je máš opačněJá jsem se to pokoušel povolit,ale ani prd tak jsem to řešil takhle
Červenec 23, 200817 r co ti nešlo povolit ? ten šroub na kapotě ? ten mi taky nešel, namáznul sem ho WDčkem a asi 5minut sem páčil s golou a on povolil..
Červenec 23, 200817 r co ti nešlo povolit ? ten šroub na kapotě ? ten mi taky nešel, namáznul sem ho WDčkem a asi 5minut sem páčil s golou a on povolil.. Ten šel v poho,ale ten kloub na vzpěře snad musím sundat a uřezat ne?
Červenec 23, 200817 r Já to měl zvlášť, tak jsem nic nepoloval!? Odvrtal jsem to a namontoval! pokud si to odvrtal tak to jo,ale Já to dávám na místo původních šroubu
Červenec 23, 200817 r no dyt jo, octavinek jen odvrtal závit , ten kloub dej nějak do svěráku nebo do kleští a prostě musí povolit.. mě taky nešel jen tak povolit, pač sem ho poprví dost utáhnul
Červenec 23, 200817 r Jasně že se odvrtává kloubek! Jak říkám měl jsem kloubky a vzpěry zvlášť, a nejprv jsem to podle zdejšího fora upravil! No ale kluci řeknu Vám , mám je tam rok a začínají mi ty kloubky reznout!
Červenec 24, 200817 r no dyt jo, octavinek jen odvrtal závit , ten kloub dej nějak do svěráku nebo do kleští a prostě musí povolit.. mě taky nešel jen tak povolit, pač sem ho poprví dost utáhnul Tak jsem to tedy dnes zkrátil asi o 7mm a po namontování na místo horního šroubu jdou bez problému zavřít a vypadá to aj pěkně,ale když jsem chtěl zavřít kapotu tak jde dost ztuha o to by ani nešlo i otvírání vypadá efektivně když asi v polovině pustíš kapotu a ona sama vyjede to je super,ale když jsem viděl jak se mi pěkně kroutí šroub od vzpěry v blatníku tak to je masakr!! Jo díky nechci !!dal jsem to tedy na původní spodní šroub a je to bez problému.Kapota jde lehce zavřít i otevřít jde v pohodě sice se mi neotevře z poloviny když ji pustím je to asi o 5cm výš,ale mrd dup hlavně ,že ty šrouby drží tvar jak mají.Tak tedy pro Ty kteří si to budou montovat ať si vyzkouší raději variantu stávající i mou a usoudí samy
Červenec 24, 200817 r Já dal pod ten šroub na blatníku větší podložku a tím jsem to myslím taky vyřešil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.