zipro Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 scala r.v. červen/2021, aktivace nabídky v menu lane assist - adaptivní vedení v pruhu, přes VCDS ver. 2.0.13 A5 - Přední snímač asistenta jízdy - kódování-07 - kalkulačka pro dlouhé kódování - Byte 8 - Bit 5-7 změnit na: 80 Point_of_intervention, early_setting_over_menu udržení nastavení lane assistant dle dřívějších postupů jsem neviděl - Byte 14 je prázdný (08 Perso_HC,Last_setting) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 No vidíš, šikula! Zase to mají předělané. To abychom se stále učili 🤣 Ještě jde u LA aktivovat v menu síla výstrahy. Postup: Modul A5 Zabezpečený přístup - 20103 Adaptace - 10 Waarschuwingsintensiteit (intenzita vystrahy ass drzeni v jiznim pruhu) Lane Assist, nastaveno keuze prostřednictvím nabídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ko-b Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Pánové, neřešili jste někdo vypínání dvou válců? To dunění mi leze krkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 @motorpower Umí, stačí hledat v příslušné motorové sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marho Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Zdravím, je možné kódovaním úplne vypnúť alarm? T.j., nie iba kontrola vnútorného priestoru ale úplne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 (editace) Ty máš i vnitřní alarm??? To je origo od škody? Kódováním se dal aktivovat alarm při vniknutí do auta bez klíčků. To vypnout jde. 09 Adaptace Diebstahlschutz - Anti_theft_alarm_system -> neaktivní - Akustischer_Alarm_Signalhorn -> neaktivní Editováno: 21. Říjen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Nevíte někdo jaké označení mají v adaptacích vnější obrys. světla? Ptal jsem se i v Kamiqu, ale kolega neodepsal. Když jsem si hrál s DRL vzadu na vnitřní části co je na kufru tak se to zkoušením dohledat dá, ale ušetřilo by mi to čas... Děkuji😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marho Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 No mám ten origo alarm od škodovky, myslím že to kontroluje aj interiér. Potrebujem ho však deaktivovať úplne, protože mi to spúšťa alarm "z důvodu aktivace čidla, které monitoruje okolí vozidla". Takže nestačí mi vypnúť iba vniknutie do vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Otevři si 09, do filtru dej alarm a budeš vědět. Jestli to nemá svojí jednotku tedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marho Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 ok skusim, snad tam neco najdem a pomoze to. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3-scala Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 On 10/11/2021 at 10:42 AM, touareg3 said: Zdravím, chlapi, fakt sa nikto nenájde na kódovanie na strednom Slovensku? Som z BB. Kto by bol najbližšie? Dík. Nakupil som OBDELEVEN a vyskusal. Mozem ponuknut kodovanie cez OBDELEVEN cca na trase Povazska Bystrica - Trencin. Moznosti: 1. korekcia spotreby 2. Pamat vyhrievania sedadiel 3. Vynutie/zapnutie zvuku pri zatvarani elektrickeho kufra 4. Automaticke zamknutie auta po zavreti vodicovych dveri - VYBORNA VEC! 5. Zvukove potvrdenie zamknutia 6. Rozjazd do kopca - asistent 7. Rozna nastavenia privitacich svetiel 8. Pipanie pri otvorenych dverach a zapnutom motore 9. Prisposobenie rychlosti stieracov rychlosti auta 10. Odomknutie centralneho zamykania po vypnuti motor /zaradeni P (pre automaty) 11. Miera podpory riadenia 12. Stmievanie vnutorneho osvetlenia 13. Offroad information screen 14. mnozstvo paliva na dotankovanie 15. Zobrazenie ventilatora na klima panely 16. Zapnutie zadnych svetiel pri dennych svetlach (skandinavske denne svetla) 17. Casovas na budikoch. 18. Pretocenie ruciciek pri zapnuti zapalovania 19. RS sgrafika pre virtualny kokpit 20. zapnutie alarmu 21. pamat pre nastavenie Lane asist 22. Miera intervencie Lane asist 23. Vypnutie pipania nezapnuteho pasu 24. Automaticke dialkove svetla 25. Odblokovanie videa za jazdy 26. Automaticke zavretie dveri po zamknuti auta - vyborna Vvec. 27. Pulzovanie start tlacidla 28. automaticke sklapanie zrkadiel 29. Pamat nastavenia automatickych dialkovych svetiel 30. vypnutie dennych svetiel s rucnou brzdou - vyborna vec! 31. zamknutie nastartovaneho auta - Vyborna vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Super👍 Tak to taky mám 😉 4. jsem zrušil, hroznej vopruz☹️ 26. nemělo tam být oken??????? 29. paměť Ti funguje jo? Hoď sem prosím kódování... Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Už jste někdo řešil deaktivaci adblue? Jde jen kódováním přes vcds? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 8. mi nefunguje, pípá pořád 12. myslíš asi stmívání osvětlení budíků a kontrolek 18. nefunguje Předpokládám, že to jsou v OBDeleven všechno přednastavené aplikace - jedním stisknutím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipro Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 8. mi nefunguje, pípá pořád takové poloviční řešení - pípání při otevřených dveří řidiče a zapnutém motoru vypneš stisknutím pravého stříbrného kolečka na volantu (vyzkoušeno na "novém" volantu r.v. 2021) - nefunkční při vypnutém motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3-scala Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Tak som si to poskusal viac na sebe. Povrdzujem, ze 8 nefunguje - pri otvoreni dveri pipat stale. 26. ma byt spravne zavranie okien.. 12. som neskusal, ale v popise aplikacie je stmavovanie vnutorneho osvetlenia. Mne to vsak stmavuje od vyroby, takze som to neriesil Su to prednastavene aplikacie OBDELEVEN, kabel nemam.. Este mam dotaz k odblokovaniu obrazu za jazdy. Mam Amundsen, video som este neskusal prehravat. Otazka - vie vobec Amundsen v Scale prehravat video? Ak ano, aky format? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 (editace) @o3-scalaSamo, že video jde v Amundsenu přehrát, viz tabulka z manuálu. U mp4 jsem problém neměl, nepřehrál mi nějaké .avi a .xvid soubory. Editováno: 27. Říjen 2021, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Avi přece v seznamu nemáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 avi je přípona videosouboru, hojně se používá pro videosoubory, kde je video zakodovano pomocí kodeků divx, xvid, a dalších, ale to bych tady asi neřešil, některé soubory .avi to přehraje, některé nee :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 víme co je avi😀 Já jen žes to neměl v seznamu od Škody jako příponu. Takže je to více méně nepodporovaný formát a je jen o náhodě když si sedne kodek a datový tok. Ok neřešme to už... Co ta 29ka??? Zajímalo by mě jak @o3-scala donutil jednotku aby si pamatovala poslední stav. Podle mě to nejde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub_Z Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Pipani pri otevrenych dveri jsem nasel v sekci 01 Motor, ale chce to po mne kod, tak jsem to neozkousel. Nevite ho nekdo? 2-valcovy rezim bych taky rad vypnul. Poradil by, prosim, nekdo? @motorpower ? Automaticke zap/vyp dalkovych svetel jsem taky zatim nedohledal. Nevite, kde aspon hledat? Je tam toho dost a hraju si s tim teprve druhy den... Kazdopadne velke diky vsem, kteri hledate a zkusenosti sdilite zde na foru, dost mi to pomohlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Zdar Jakube. do 01 by měl být sec. access 27971. Kde si co našel ohledně pípání ??? 2 válce nevím, mám tdi. Autom. spouštění Light ass. by mělo být: 09 sec. ac. 31347 adaptace FERNLICHT_ASSISTENT_FERNLICHTASSISTEN RESET - ACTIVE No active by se měl LA právě sám zapínat když je přepínač v poloze AUTO. Nicméně to na Scale nefunguje. Edit: nevíte sakra někdo jak odstranit z postu omylem zmáčknuty skrytý obsah - spojler??? Grrr nejde to👹 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 V sw ACT upravím /vypnu/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub_Z Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 @keras hele uz presne nevim, ale pohledam to znova, jak se dostanu do garaze a dam echo. Diky za kod, tenhle se mi tam zrovna nezobrazuje v napovede. @motorpower to je hrozne obecne :-) nejaky blizsi informace k tomuto bys prosim te nedal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 (editace) Hele tady je celá 01 - motor. Jedině jsi to musel vidět v long cod., ale ten zas nechce přístup. Asi blbost co? Jo a do long nemám popisky. Takže smůla. IDE00001-Výrobní režim;00 00 00 ;3 IDE00263-Korekční hodnota injektoru 1;US811LR42TGSKRE0ANZ1 ;20 IDE00264-Korekční hodnota injektoru 2;ES815WRUKUAY3S1NP32Z ;20 IDE00265-Korekční hodnota injektoru 3;5940XW7KUBGT3P1WGU35 ;20 IDE00266-Korekční hodnota injektoru 4;C940XC8332H1K8MT6U30 ;20 IDE01096-Statistika filtru částic;0 ;1 IDE01711-Zablokování regenerace filtru částic;neaktivní ;1 IDE01945-Tlak oleje pro záběh motoru;neaktivní ;1 IDE02248-Individuálně nastavitelné omezení maximální rychlosti;300;0 km/h;2 IDE02332-Deaktivace výrobního režimu;00 00 00 ;3 IDE02637-Přizpůsobení měření dávkovacího množství;4 ;1 IDE04158-Aktivace funkce start-stop;aktivní ;1 IDE04617-Ochranná gunkce;schváleno ;1 IDE06425-Režim válcové zkušební stolice: funkční;neaktivováno ;1 IDE07903-Přizpůsobení hmotnosti popílku;6;58 g;2 IDE08287-Odvzdušnění chladicího okruhu;neaktivní ;1 IDE10309-Přizpůsobení stárnutí oxidačního katalyzátoru;368640 s;2 ENG105853-MAS04051-Disable_Adaption_Of_Turbo_Charger_Management-Adaptace pro řízení a tlumení;neblokováno ;1 ENG105853-MAS04052-Disable_Adaption_Of_Turbo_Charger_Management-Adaptace snímače tlaku;neblokováno ;1 Editováno: 30. Říjen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.