altra Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Dík, jsem rád, že je tu konečně někdo, kdo nechrtí informace. 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_6572 Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 (editace) Dotaz na Kerase Zdravím, díky za návod - vyzkouším. Chtěl jsem se ještě zeptat jestli umíš (a jak se to dělá) vypnout to otravné pípání při otevřených dveřích a nastartovaném motoru. Jak si prosím naprogramoval zobrazení rychlosti větráku při klimě zapnuté na Auto Díky za odpověď. Tomáš Editováno: 23. Duben 2021, autor: tom_6572 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 To pípání vypínám stisknutím kolečka pro ovládání hlasitosti. S tím AA to ale žádná senzace není a problém není rozhodně v pásmu ani v kanále. Na Samsungu s androidem 10 fungoval bezdrátově stejně spolehlivě jako carplay a to na 5GHz 153k, ale po aktualizaci na a11 je všechno jinak a to u všech značek aut i telefonů, stačí projít komunutní fóra googlu, problém je u nich. Je fajn, že to podle návodu jede, ale rozhodně to není univerzální všemohoucí rada. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 zdarec, jo bohužel to jsme my, Češi!!!☹️ Pípání nevím, neřešil jsem... Třeba někdy na to mrknu. Tady máš ty rychlosti větráků je to fakt dobrá fíčurka... jednotka 08 Kódování 07 kalkulačka pro dlouhé kódování Byte 11 bit 0-1 volba 01 zobrazit Dělám to v CZ verzi 20.4 Funguje skvěle a stabilně. Ne jako dřív, kdy se musela často používat AJ verze. V AJ je to BLOWER DISPLAY IN AUTO OPERATION – ACTIVATED 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 (editace) wormene to já přece dávno vím. neboj se. Je problém v kanále a to velkej! Tohle právě zprovozní na hodně obyčejnech mobilech AA bezdrátově. Buď nemaj 5GHz nebo když mají tak nevidí ten "atypický" kanál tudíž ani wlan auta. Ty vysoké kanály umí jen některé mobily. A je jich hodně málo. Některé Samsungy, Pix něco... nevím už, a iPhone. Nejlepší je, když se člověk ptá, tak nikdo neodpoví a neporadí!!! Teď ale najednou víš, že to není žádná senzace🤣🤣🤣 No nic. Pro mě to senzace tedy je a doufám, že i pro hodně dalších😉 Přitom je to taková blbost to nakodovat. Že ano kluci. Editováno: 22. Duben 2021, autor: keras 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_6572 Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Tak to pípání mi kolečkem hlasitosti vypnout nešlo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 (editace) To je nějaká blbost s tím kolečkem ne? To ovládá mutnutí repráků. Ani kolečko na volantu to nevypne. To pípání jde z nějakýho pieza z palubky. Mě to kolečkem na rádiu tedy také vypnout nejde. Mohu to vypnout když zmáčknu na fofrklacku to tlačítko. Mám DSG. Přišel jsem na to náhodou. Editováno: 24. Duben 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Ještě pohladám v diag. zda to někde bude. Určitě to půjde, ale ti kdo to ví ti neporadí 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 moje chyba, je to to druhý kolečko :-) a opravdu to funguje na MR2020, včera jsem to zase používal, ale někdy je třeba stisknout víckrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Tak mě pravé kolečko - tlačítko nevypne pípání ani náhodou. Zkoušel jsem krátký stisk, dlouhý, více rychlých stisků, nic. je slyšet jak v tom piezu jakoby lupne, ale pípá to furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 (editace) 1. Nevíte jak bych se vcds klonem dostal do jednotky 17 přístrojová deska - konkrétně korekce ukazatele spotřeby a dojezdu? Security access kod 47115 to vezme, ale stejně korekci nepřijme. 7mi místý pin ten nevím kde vzít. 2. to samé přístup do jednotky 5F autoškola a green info. Také jednotka nepřijme změnu. Děkuji Editováno: 25. Duben 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 když otevřeš dveře, tak se na displeji ukáže symbol auta s otevřenýmá dveřma a pípá, že je nastartováno, když stiskneš pravý kolečko, zmizí to auto s otevřenýma dveřma a ukážou se údaje PP, nebo ani to ne? mně napřed zmizí to auto a druhým stiskem přestane pípat, takhle jsem to měl i na předešlým autě, krom pípání, proto mě napadlo to zkusit. mám MR2020 a Swing a naštěstí nepípám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 (editace) 😉 zkusím Editováno: 26. Duben 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_6572 Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 (editace) Tak jsem to zkusil a fuguje to :-)) Když otevřu dveře s nastartovaným motorem tak se na displeji ukáže symbol auta s otevřenýma dveřma a začne pípat, Když zmáčknu pravé rolovací tlačítko na volantu, tak se nejdříve vypne pípání a při druhém zmáčknutí zmizí auto na displeji. Díky moc, to pípání je hrozně otravný, Mám Scalu 11/20 Bolero. Tomáš Editováno: 26. Duben 2021, autor: tom_6572 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 a jde to s vypnutým motorem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 s vypnutým to přece nepípá, když to pípání upozorňuje na běžící motor a s vypnutým pomocí SS to myslím pípá a tlačítko funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 @vormen díky za tip s tím kolečkem na vypnutí toho otravného pípání, mi to na MR 2021 funguje: VID_20210427_090559.mp4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 No jo, nikde nebylo řečeno rolovací kolečko na volantu🤣🤣🤣 Já trotl mačkal kolečka na rádiu 🤪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 jo, to jsem domotal já, pač jsem napsal prvně kolečko hlasitosti a o volantu ani slovo a navíc to mělo být druhý kolečko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 (editace) Kluci jak nakodovat pamatovaní si poslední volbu jízdního režimu - paměť nastaveného jízdního módu... Děkuji mockrát. Editováno: 26. Květen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Nemím s tím zkušenosti, ale co jsme hledal, tak bohužel nestačí jen kódování, ale musí se přehrát i FW jednotky... :/ (ale kdybych se mýlil, budu jen rád :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Marto mockrát děkuji za reakci. Nemohu to pro mqb bohužel nikde najít. Na začátku fora se psalo, že to lze. Používám často eco kvůli volnoběhu a tohle by se po startu hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Jo, ferda v prvním příspěvku píše že to jde, ale co jsme se s ním tehdá bavil, tak to není jen o úpravě kódování přes VCDS :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 ☹️ škoda... Děkuji Ti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 (editace) V 29. 5. 2020 na 23:12, Drapa napsal: Leuchte23SL HLC7 a nastavení Dimming_CD_23 - nová hodnota 100 a Light Function_C_23 dat na Tagfahrlicht a Leuchte24SL HRA69 a zase Dimming_CD_24 dát na 100 a Light Function_C_24 na Tagfahrlicht, ale nemam presne poznaceno, ktere to byly, zkousel jsem a sledoval jsem, ktera svetla se budou rozsvecovat. Zkoušel už někdo tento postup? Jde o svícení vnitřních zadních světel při denním svícení. Díky. Editováno: 4. Červenec 2021, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.