x-man Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 (editace) Ahoj, neřešil někdo barevné proužky na přední mřížku. Našel jsem na Octavii, Rapida, ale na Fabii 3 ne. Objednal jsem na zkoušku verzi na Rapid a ta nepasuje. Nebo netuší někdo jestli má nějaký model "stejnou" mřížku jako fabie? Díky za rady Editováno: 11. Květen 2019, autor: x-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Vidim prvně, nicméně ještě bílou a máš naší trikoloru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2019 Škoda BMW? :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Viděl jsem v Ostravě Octavia a měl trikolóru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.