Yogg Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 (editace) V 30. 5. 2019 na 15:01, Aleš_BX napsal: ok, jinak, konfigurátor na webu je konfigurátor na dvě věci, jednak není nejspíš zcela aktuální, alespoň včera mi prodejce říkal, že kromě S III FL jsou u ostatních modelů staré ceny a hlavně nevypisuje vše při konfigurování, ale něco až v kartě vozu... tedy nejlépe dotaz na prodejce, on to najde v pohodě v prodejním programu Nový konfigurátor je s modelovymi daty a cenami k týdnu 28. Starý konfigurátor obsahuje MY2019, ale ten se bude vypínat. Takže spíš neznalost dealera nebo šíří fake news. :) Chyby se tam vyskytovat samozřejmě mohou, není to objednávkový systém nebo eshop, ale bude jich promile. Nicméně tvrzení, že tam jsou špatně všechny ceny kromě Superb je scifi, nehledě na právní hledisko. :) Editováno: 6. Červen 2019, autor: Yogg Zkrácení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Yogg:U krátkého Superba,když dám paket Columbus,tak se mě zobrazuje Amundsen.U SIII Combi tam je to správně.Koukni se na to.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 před 5 minutami, Dixik2 napsal: Yogg:U krátkého Superba,když dám paket Columbus,tak se mě zobrazuje Amundsen.U SIII Combi tam je to správně.Koukni se na to.Díky. Jestli myslíš v 3D renderu interiéru, tak to víme. V pátek by mělo být opraveno v opravném balíku chybek 2020 renderů :) Je tam třeba u Combi Scout multifunkční volat, teď má bez atd. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulurak Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 (editace) Smazáno Editováno: 29. Březen 2021, autor: Kulurak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 před 8 hodinami, Kulurak napsal: @Yogg Měl by jsem dotaz ke konfigurátoru, u Octavie RS tam chybí možnost objednat “nezávislé topení”, je to správně, teda že už nejde objednat do výroby s ním? A druhý dotaz v MR2020 teda neproběhli žádné výbavové změny u Octavie oproti MR2019 (primárně zase dotaz směrovaný k RS)? V aktuálním prodejním programu vidím, že by měla být možnost v případě RS, Combi RS: PHC - Nezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním za 25 900,-. pro motor 2,0 TSI 180 kW 7-stup. automat....pro verzi 135kW nelze. Co se týče RS, tak ze změnám k MR2020 tady toho moc není, nebo alespoň co mám k dispozici a je zveřejnitelné, kromě všeobecných věcí, který jsou na všech Octaviích, tak tu je akorát: 1) Nová logika nastavení zvuku motoru v Infotainmentu 2) Odpadnutí vyjímatelné lampičky z kufru 3) Ukončená barva stříbrná Brilliant 4) Interiér RS s šedým prošíváním odpadá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulurak Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 (editace) Smazáno Editováno: 29. Březen 2021, autor: Kulurak Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy/skoda-octavia-akcni-modely-se-zvyhodnenim-az-118-400-kc-vstupuji-na-cesky-trh/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 @Yogg Octavia Style má už pro 16ti palcové disky jen Ilias? Jiná varianta není dostupná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulurak Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 (editace) Smazáno Editováno: 29. Březen 2021, autor: Kulurak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 To je ceník z února, na MR2020 budou asi co nevidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 @Kulurak .... Ano, VIRTUAL KOKPIT je nyní součástí standardní výbavy L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 V 5. 6. 2019 na 17:07, bojler napsal: @Yogg Octavia Style má už pro 16ti palcové disky jen Ilias? Jiná varianta není dostupná? Na silnějších motorech, třeba 140kw ještě 16" Velorum 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 28. Červen 2019 Sdílet Vloženo 28. Červen 2019 V 29. 5. 2019 na 22:17, Joker 85 napsal: Zítra se na to jdu akorát zeptat jestli na to půjde i můj bonus. Pak není o čem a objednávám. Zjistil jsi, jak velké slevy jdou, respektive zda jsou stejné, jak u běžných O3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 (editace) @michal.vrbka na tour bych dostal 6%. Můj bonus na to nejde uplatnit. Editováno: 29. Červen 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 To by znamenalo, že prodejci mají nastaveny nižší marže u těchto akčních balíčků. Může to někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 (editace) Mají nastavenou nižší marži u akční nabídky jako je momentálně Octavia tour. Editováno: 29. Červen 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Červen 2019 Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 Tak je to prakticky vzdycky mimo akci, kdy jde o plosne snizeni cen (Edition CZ, ...) nebo prodejni podpory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 (editace) Koukám na ceník Octavie 3 MR 2020 (už je na webu škody) a tam není 1.5TSI? Jen 1.5GTEC, 2.0TSI a dieslové motory. Co je to zase za výmysl. Za týden se bude objednávat ve firmě auto pro mě a asi můžu zapomenout na 1.5TSI a DSG I když pod základními cenami jednotlivých výbav je řádek:O dostupnosti dalších motorizací se informujte u Vašeho prodejce ŠKODA Editováno: 2. Červenec 2019, autor: michal.vrbka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Ještě asi nemají nové emise 6d u Scaly, po prázdninách určitě bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 To doufám, snad se nic nezmění, v pondělí jsem ještě v konfigurátoru naklikal toto, do konce týdne to přes firmu půjde na Škodovku. Dle nových ceníků se asi nic nezmění. Jen doufám, že 1.5 TSI bude dostupné v relativně normálním termínuhttps://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/summary-scenic?snapshotVersion=b4771fb2-5dfc-4001-aa8d-5b0841d1b8d3&configurationId=C6MBP0E1&id=CZE%3Bskoda%3B2020%3B5E54ND%3B0%3B%3Bmda20190628085227%3Bcs-CZ%3B%3B67500%3B67500&trimline=5E4|Style6750067500&activePage=trimlines&visitedPages=&modifiedPages=&color=F6F6&interior=HG&extraEquipments=GYA1YA1|GWBCWBC|GPSBPSB|GPFCPFC|GPH5PH5|GPJAPJA|GPJ3PJ3|GW2KW2K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzp Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 1.5 TSI s DSG by neměl být problém objednat - já to objednával začátkem června, výroba je naplánovaná cca na první půlku září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Tak já mám objednanou Octavii Combi III Tour 1.0 TSI. Připlácím za vyhřívané sedačky, rádio Bolero a plnohodnotnou rezervu. Slevu jsem dostal 8% a to jsem poptával vůz u dealerů mailem a jeden nabídl tuto slevu. (žádnou zaměstnaneckou, atd... slevu nemám). Jinak to je omezená akce, že každý dealer mohl objednat jeden vůz. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Zvláštní, šly informace, že jde o časově neomezenou akci a na 200 kusů pro celou ČR by asi ani nespouštěli konfigurátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Zvláštní to je, ale je to tak. Pokud se nepletu tak snad naftova verze není omezená. Ale jinak s motorem 1.0 tsi to je opravdu omezené. Někteří dealeři mi odpověli, že svojí kvótu již vyčerpali a nemohou vůz nabídnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 No a ještě tam bylo omezení, že se auto musí objednat do 14.6.2019. Dealer kde jsem objednal auto ho měl objednané jenom se upravila konfigurace. Samotní dealeři v tom měli zmatek. Někdo poslal nabídku a já jim volal zpátky jestli opravdu to auto ještě mají. A kolikrát se mi stalo, že to začli řešit a zjistili že už jim to vlastně nedovolí v systému objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.