MilanHos Vloženo 12. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2019 Jo to určitě jo, jen jak jsem říkal, kdyby to bylo alespoň od nějakého většího milníku. A to nový model, popřípadě když už tak s FL a ne jen tak s novým MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 @Maverick Já nejsem zastáncem zrušení znaku, ale třeba na Scale, nebo Superbu FL mi to nějak nevadí. Ale u Fabie to vypadá obzvlášť zvláštně, ani na Kodiakovi/karokovi to nevypadá nějak super. Ale zvykneme si, i na čtyřočko jsme si zvykli ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 A jak už tu zaznělo, alespoň se to dá všechno sundat a mít čistej zadek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.Konys Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Predpokladam ze v prvnim prispevku byl nejaky seznam veci o ktery MR2020 prisel.Docela rad bych si to precetl jestli to tu nekde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Co jsem vypozoroval ze své skladovky 2019 a konfigurátoru/co stojí na showroomech MR2020 chybí ,,deka “ na kapotě Ostřikovače světel Kapsičky na opěradlech př.sedadel Zadní kotouče Možnost dodělat tažné, když není z výroby Navíc Jiný zadní znak nápis a ,,aerodynamické” růžky Pokud by si chtěl koupit ,,vybavenější “ skladovku 2019, dám tip, kde ještě mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.Konys Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Mam 2020 přesněni 1/2020 Jen mě třeba překvapilo že chybí ta zásuvka v kufru. Pro mě docela důležitá věc. Přes léto docela využívám autolednici a tahat kabel až do kufru se mi fakt nechce. Docela dnes běžnou věc mohli dát alespoň do paketu za příplatek. Ale prostě není. Tak mě zajímalo o co všechno jsem přišel . Kotouče vzadu mám. Na deku musím číhnout. Ostřikovače byli za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Teď už ty kotouče za 2000,-,zásuvku v kufru naštěstí mám, kompresor, vysavač, lednici, bez ní .... V té druhé 2015 mám i schránky pod sedačkami a ani tady už nebyli, musel jsem je dokoupit, bez nich .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ostřikovače světel vypadly z ceníku zcela (tzn. bez možnosti příplatku) už v rámci MR2019. Následně se vrátily jako MV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Já mám vyrobenou 2.3.2019 tudíž MR2019 a ostřiky tam jsou. Soupis výbavy skladovky jsem dostal, jediné 2 příplatky byli paket Plus a Mobilita tak nevím.Teď jdou zase dokoupit snad 3200,- ale já je ,,vypl” jsou na dvě věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 (editace) Pánové zdravím Vás? Nevím jestli jsem ve správném tématu a mám na Vás otázku. Jak je to nyní s dodáním Fabie 125let 1.0Mpi. Otec si objednal tento krásný stroj a výroba je zatím 21KT, je možné že se to urychlí nebo naopak protáhne? Kdyby někoho z Vás zajímaly podrobnosti, mohu poslat přes SZ kontakt na prodejce který poskytl velmi výraznou slevu z níže uvedené konfigurace. Díky všem za reakce? car-card-C6PWUX1X.pdf Editováno: 12. Březen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Ano urychlit se to může jednou se mi to stalo auto za 3 týdny doma a stylem, že někdo odřekne stejnou/velmi podobnou konfiguraci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Lepší přesunout do příslušného vlákna a tam řešit, že rozjezd do kopce se dá snadno dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 (editace) V 12. 3. 2020 na 6:56, xtrack napsal: Pánové zdravím Vás? Nevím jestli jsem ve správném tématu a mám na Vás otázku. Jak je to nyní s dodáním Fabie 125let 1.0Mpi. Otec si objednal tento krásný stroj a výroba je zatím 21KT, je možné že se to urychlí nebo naopak protáhne? Kdyby někoho z Vás zajímaly podrobnosti, mohu poslat přes SZ kontakt na prodejce který poskytl velmi výraznou slevu z níže uvedené konfigurace. Díky všem za reakce? Byl bych v klidu i když asi otec je nedočkavý. Kdesi ve Světě motorů redaktor Vaculík popisoval, že na některé Fabie s určitou motorizací a specifikací zadanou přímo do výroby (tedy ne skladovka) se čekalo skoro až rok. Toho čtvrt roku co máš Ty, neboli Tvůj otec je celkem v pohodě. Ono asi jsou pro Škodovku prioritnější modely aut a některé jsou až tzv. v zadní řadě. Pochybuji, že to prodejce nějak podstatně ovlivní. Editováno: 13. Březen 2020, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Nesir hlouposti o nejakych "prioritnich" modelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 (editace) Jestliže z výroby a prodeje nějakého modelu máš třeba 2 x větší zisk než z druhého modelu, nebo potřebuješ vyrábět a prodávat nějaký model více, třeba z důvodu plnění emisních limitů, aby si platil co nejméně penále a podobně, tak jako podnikatel, který je zaměřen na zisk budeš vždycky preferovat něco na úkor méně ziskového. To je základ podnikání, něco jiného je samozřejmě pestrost nabídky, kterou si výrobce taky uvědomuje, aby neztratil určitou skupinu zákazníků. Pochybuji, že by velké podniky uvažovali jinak, i když mediálně to mohou prezentovat naopak. Priorita existuje vždy a v celém byznysu i v běžném životě, takže hloupost.......? Ale jsme mimo téma, někdo má takový názor, já mám jiný, takže asi tak. Editováno: 14. Březen 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Fabia se normalne vyrabi, jeji kapacity nejsou zadnymi "prioritnimi modely" zasadne omezovane. I kdyby vyrobce chtel na ukor mene ziskoveho modelu uprednostnit napr. Kamik (ktery spolu se Scalou jede na lince Fabie), tak by narazil na radu omezeni. Ten nejdulezitejsi by byl napr. nedostatek dilu. Pri vyrobe se na lince stridaji take vybavene a mene vybavene kusy, aby delniky netrefil slak apod. To cos napsal bohuzel neni zadny nazor, ale nicim podlozena spekulace. Mozna trochu nechtene, ale pravdu bys mel, pokud se budeme bavit napr. o pridelech dilu na urovni koncernu. Pak se skutecne stava situace, kdy jsou motory a jejich kvoty smerovany podle potreby drazsim znackam. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 (editace) Pánové jen doplním že otcova Fabie která měla jít do výroby 21KT se jaksi urychlila a byla vyrobena 19KT, nyní stojí zaplacená u dealera a čeká až si ji vyzvednem?? Přitom jak ŠA rozjela výrobu nám mimochodem velmi šikovný prodejce volal ať počítáme s 27/28KT. Dle info od vícevprodejce, mnoho firem i soukromníků odřeklo nová auta, údajně v nouzovém stavu bez sankce, to ale náš konkrétní prodejce nechtěl rozvádět po telefonu, tak proto asi to urychlení. Editováno: 17. Květen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Ano, tak to funguje, když kdokoliv odřekne velmi stejnou verzi, nahradí ji.Co bude mít za verzi Style Plus 81kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 S ohledem na to, že prodloužení operativních leasingů z dvou na tři roky provedla aktuálně i jedna velmi prosperující IT společnost, bude zřejmě veselo. Pořád nikdo nic s novinkami k MR2020? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Tento MR už asi žádné a k 2021 opět asi něco seberou viz.výše změna 2019-2020. Čekám, že už by o prázdninách mohli začít vyrábět MPi Evo do combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 (editace) @Jan R. Ahoj nene bude to krátká 125let + paket plus, rezerva, hlídání vody v ostřikovačích, hill holder. Motor MPi 44kw Na nájezd 2000km/rok až až?? Někde nahoře jsem dával konfiguraci. @bojler To bude zajímavé, operáky a ičaři jim dělají tržby. Viděl jsi predevčírem černé ovce? https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/220452801080518/ Editováno: 20. Květen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.