Trisy89 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Zdravím, dnes jsem jel do práce Fabii a žena za mnou Octavkou. Ve zpětném jsem si všiml, že světlo (LED světlovod) na straně svítí méně intenzivně než u řidiče. Je to normální nebo je někde chyba? Setkal jste se s tím někdo? Chtěl jsem si dokódovat vypnutí DRL při odbočování, ale abych to tím úplně neodpálil. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 18. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Aleši právě že ještě nehrál... leda, že by si s tím hrál původní majitel, ale nechápu proč by někdo měnil intenzitu. Když jsem ho kupoval, tak říkali, že pravá strana byla lehce opřená o druhé auto, takže je možné, že to světlo měnili.... Dá se to tedy nějak dodatečně synchronizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Napřed to napíchni na diagnostiku a mrkni na nastavenou intenzitu, jak píše Aleš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 18. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 @Aleš_BX @Zdenek Pastorek je na to nějaký navod? Nevim jak to zjistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Je to stejné jako při jakékoli změně nastavení světel. Všechny jsou v jedné "rubrice". A tam už jenom porovnáš intenzity. Musíš si najít, které označení patří DRL a obě musejí mít stejnou hodnotu, ideálně 100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard98 Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 Zdravim chcem sa spýtať prestal mi svietiť LED pásik na svetle je možné ho opraviť/ vymeniť alebo kúpiť nové svetlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.