Trisy89 Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Zdravím, dnes jsem jel do práce Fabii a žena za mnou Octavkou. Ve zpětném jsem si všiml, že světlo (LED světlovod) na straně svítí méně intenzivně než u řidiče. Je to normální nebo je někde chyba? Setkal jste se s tím někdo? Chtěl jsem si dokódovat vypnutí DRL při odbočování, ale abych to tím úplně neodpálil. Děkuji za rady. Quote
Trisy89 Posted June 18, 2019 Author Posted June 18, 2019 Aleši právě že ještě nehrál... leda, že by si s tím hrál původní majitel, ale nechápu proč by někdo měnil intenzitu. Když jsem ho kupoval, tak říkali, že pravá strana byla lehce opřená o druhé auto, takže je možné, že to světlo měnili.... Dá se to tedy nějak dodatečně synchronizovat? Quote
Zdenek Pastorek Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Napřed to napíchni na diagnostiku a mrkni na nastavenou intenzitu, jak píše Aleš. Quote
Trisy89 Posted June 18, 2019 Author Posted June 18, 2019 @Aleš_BX @Zdenek Pastorek je na to nějaký navod? Nevim jak to zjistím. Quote
Zdenek Pastorek Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Je to stejné jako při jakékoli změně nastavení světel. Všechny jsou v jedné "rubrice". A tam už jenom porovnáš intenzity. Musíš si najít, které označení patří DRL a obě musejí mít stejnou hodnotu, ideálně 100. Quote
vezeta Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 otazka:začalo mi vyhadzovat chybu svetla-prave predne led pasik,pritom vsetko svieti ako ma.. musim menit cele svetlo, alebo sa to da repasovat, alebo co s tym? ďak za odpovede Quote
Richard98 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Zdravim chcem sa spýtať prestal mi svietiť LED pásik na svetle je možné ho opraviť/ vymeniť alebo kúpiť nové svetlo ? Quote
Recommended Posts