Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

dnes jsem jel do práce Fabii a žena za mnou Octavkou. Ve zpětném jsem si všiml, že světlo (LED světlovod) na straně svítí méně intenzivně než u řidiče. Je to normální nebo je někde chyba?

Setkal jste se s tím někdo?

Chtěl jsem si dokódovat vypnutí DRL při odbočování, ale abych to tím úplně neodpálil.

Děkuji za rady.

• Autor

Aleši právě že ještě nehrál... leda, že by si s tím hrál původní majitel, ale nechápu proč by někdo měnil intenzitu. 

Když jsem ho kupoval, tak říkali, že pravá strana byla lehce opřená o druhé auto, takže je možné, že to světlo měnili....

Dá se to tedy nějak dodatečně synchronizovat?

Napřed to napíchni na diagnostiku a mrkni na nastavenou intenzitu, jak píše Aleš.

Je to stejné jako při jakékoli změně nastavení světel. Všechny jsou v jedné "rubrice". A tam už jenom porovnáš intenzity. Musíš si najít, které označení patří DRL a obě musejí mít stejnou hodnotu, ideálně 100.

• 1 rok později...

otazka:začalo mi vyhadzovat chybu svetla-prave predne led pasik,pritom vsetko svieti ako ma.. musim menit cele svetlo, alebo sa to da repasovat, alebo co s tym? ďak za odpovede

Da sa to opravit

• 2 roky později...

Zdravim chcem sa spýtať prestal mi svietiť LED pásik na svetle je možné ho opraviť/ vymeniť alebo kúpiť nové svetlo ? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.