Publikováno Červen 18, 20196 r Zdravím, dnes jsem jel do práce Fabii a žena za mnou Octavkou. Ve zpětném jsem si všiml, že světlo (LED světlovod) na straně svítí méně intenzivně než u řidiče. Je to normální nebo je někde chyba? Setkal jste se s tím někdo? Chtěl jsem si dokódovat vypnutí DRL při odbočování, ale abych to tím úplně neodpálil. Děkuji za rady.
Červen 18, 20196 r Autor Aleši právě že ještě nehrál... leda, že by si s tím hrál původní majitel, ale nechápu proč by někdo měnil intenzitu. Když jsem ho kupoval, tak říkali, že pravá strana byla lehce opřená o druhé auto, takže je možné, že to světlo měnili.... Dá se to tedy nějak dodatečně synchronizovat?
Červen 19, 20196 r Je to stejné jako při jakékoli změně nastavení světel. Všechny jsou v jedné "rubrice". A tam už jenom porovnáš intenzity. Musíš si najít, které označení patří DRL a obě musejí mít stejnou hodnotu, ideálně 100.
Leden 15, 20214 r otazka:začalo mi vyhadzovat chybu svetla-prave predne led pasik,pritom vsetko svieti ako ma.. musim menit cele svetlo, alebo sa to da repasovat, alebo co s tym? ďak za odpovede
Září 5, 20232 r Zdravim chcem sa spýtať prestal mi svietiť LED pásik na svetle je možné ho opraviť/ vymeniť alebo kúpiť nové svetlo ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.