Jar_da Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 já taky, jak píše Bobík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 plechovka a nebo kelimek od McDonaldu - oboje drzi fajnove a s origo drzackem jsem spokojen ehm, to je tak ale vsechno Jine auta maj jeste v drzacich takove gumky ,ktere drzi i redbull,ten origo je fakt na okrasu a ja nateseny debil si tam dal dokonce 2 Ale je to opet jen vec nazoru, jednomu sedi, druhemu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 no vozim v tom i plechovku s Nescafe a to je ten samej rozmer jako Redbull. Sice se to v tom kolibe, ale nevyleje se. Takze pro me dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 no vozim v tom i plechovku s Nescafe a to je ten samej rozmer jako Redbull. Sice se to v tom kolibe, ale nevyleje se. Takze pro me dobry přesně tak!!!používám ho furt(kafe i držák ), horší už je ten vzadu v popelníku, tam drží jen ta tlusčí plechovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 pako: No TomTom 5 ma lepsi pokryti, ale ja jsem problem zatim nemel. Kde se pohybuju, vsude me to dovedlo a to dokonce do vesnicky, ktera je na konci sveta (slepa silnice) a ma vseho vsudy mozna 15 cisel popisnych. Netvrdim, ze nejsou lepsi, ale funkcnost Navigonu (rychlost, rychlost pri prepocivani tras a presnost) me presvedcila. Prisel jsem k nemu pri jizdach po zapadni Evrope a to je bez chybicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 by to chtělo asi přesunout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Drzak jsem mel asi 14 dni a pak jsem ho prodal, pro me zbytecnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 držák mám ale ještě jsem ho nepoužil. ale těší mě to že tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 I ja ho mam spis z principu, ale obcas do nej prece jen tu plechovku zasadim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 kolik stoji original drzaky napoju kde je koupim maji je bezne v mototechnach jak se vymenuji za ty zaslepky musi se neco pilovat nebo tak neco nebo je to vse pripravene jen nacvaknout chlastu zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 kolik stoji original drzaky napoju kde je koupim maji je bezne v mototechnach jak se vymenuji za ty zaslepky musi se neco pilovat nebo tak neco nebo je to vse pripravene jen nacvaknout chlastu zdar origo je držák jen jeden, koupíš ho ve škodovce, pak se samozřejmě dá dodělat i držák druhej z anglický verze, ale snad se musí něco upravovat,,jinak cena origo cca 1100,- dá se tu sehnat kolem 400,- a krytka se jen vyndá a místo ní se zasadí a přišroubuje ten držák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 (editace) chlapi nemate niekde navod ako to vymenit? nechcel by som nieco utrhnut a dokonca som ho tu uz niekde videl ale nviem ho ani za pana najst. dikes EDIT: uz som nasiel, tak sorry za spam. Editováno: 12. Září 2007, autor: HARVY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 ja mnel namontovanej drzak napoju z golfa 4, je uzsi a byl jeste pod ovladanim topeni. a pohodka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 ja mnel namontovanej drzak napoju z golfa 4, je uzsi a byl jeste pod ovladanim topeni. a pohodka. fotku náhodou nemáš_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Nevie niekto nejaky e-shop kde sa da kupit drziak na napoje vedla autoradia?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 (editace) Projdi si bazar, každou chvíli to tam někdo prodává. Editováno: 10. Květen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 snad bych nasel, ale bylo to na sedivim plastu, pak sem daval cerny plasty a posel i drzak, sedy plasty u svokra a tam se tak skoro nechystam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Nevie niekto nejaky e-shop kde sa da kupit drziak na napoje vedla autoradia?Dakujem http://auto.asp2.cz/ R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) zajimavá stránka kde se dají sehnat nápojáky za dobrou cenu. Editováno: 10. Květen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) teď jsem četl v prodám od Najmise - bazar Editováno: 10. Květen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) Já taky koukal natáhnul to pěkně o 100% na ceně. Editováno: 10. Květen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) Baví mě lidi,který nic nevědí o okolnostech a myslí si že prodejní cena = zisk... Editováno: 10. Květen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) ked tu mam uz ten stredovy panel urceny na vyhodenie a mam nachystany aj drziak napojov z anglickej verzie tak zastavbu natrenujem a nafotim. len predikujem, ze je to robene na hrubo a bezohladne k plastu, ktory je urceny na vyhodenie. na ostro to budem robit s nozikom a mikrobruskou. tu som potreboval zistit co vsetko sa musi odstranit a ci to urobim na aute alebo to budem vyberat von. takze takyto je status quo. jeden drziak napojov a chcem este dalsi. vzadu je jeden tiez malo ale tam su aj tie na oknach. driak napojov sa uchycuje na dva sroby a treba tri otvory. toto je original stav, vpravo diera na drziak napojov vlavo je to plne, budem tu hovorit o vrchnej, strednej a spodnej diere. takze najskor vyrezeme obdlznikovy otvor rovnaky ako na pravej strane. plast sa da rezat aj normalnym rezadlom lebo plast je len 2mm hruby vrchna diera sa reze dost zle koli nedostatku miesta ale mikrobruskou to bude brnkacka. takto to dopadlo s nozom. stredna diera je uz v plaste hotova, netreba nic rezat iba nastrcit pliesok do ktoreho pojde srob. zo spodnej strany dielu treba vyrezat este jednu, poslednu spodnu dieru. je to vlastne podlhovasty otvor pre spodnu cast drziaku. napravo je, nalavo ho treba vyrezat. toto povazujem za najtazsiu cast vyrezavania a najma vdaka tomuto otvoru by som odporucal cely diel vybrat z auta a prisposobit mimo auto. takto nahrubo noo a hotovo. . Editováno: 10. Květen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flat.. Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Zdravím lidi, hele jde sehnat i nějakej držák do Okty 1 (2001) místo toho úložnýho prostoru nad rádio? Docela mi to v autě chybí, co chvíli si kupuju nějaký plechovky, ale nemám kam dát. Jedinej prostor pro nápoje mám když otevřu kastlík a to je fakt hodně nepraktický, zvláště v noci, když Vás ještě oslňuje světlo z kastlíku. Díkec moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 pises do fabie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.