Kuxy Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Zdravím rapiďáci. Při výjezdy z chaty najíždím na takovej menší kopeček, abych se s autem vytočil. Důsledkem toho nájezdu je, že se mi nachvíli ocitne zadní kolo ve zduchu (cca 10-20cm). V autě přitomto mánévru bývám pouze já a věci v kufru. Je auto na toto zatížení (jízdě po třech kolech) stavěné? Nemůže se podvozek nějak zkroutit do vrtule? Žena mě uklidňuje tím, že to musí vydržet. Já jsem ale trochu na obavách, kdýž se představím třeba 50kg v kufru na té straně, kde je to kolo ve vzduchu. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Kdyby se to kroutilo, tak ti lupne třeba okno. Nové auto něco vydrží, u starších bych se už obával. Byl jsem před rokem na testu Kodiaqa a tam bylo ve vzduchu pořád. Pocitově je to nepřirozený, ale jezdí to v pohodě do dnes a to se nás tam vystřídalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 (editace) @Kuxy ženská má vždycky pravdu. Kastle auta se kroutí i při prudkém průjezdu zatáčkou. V tvém případě se určitě nic extra stát nemůže jestli to je pouze chvilkove v minimální rychlosti tak buď V klidu. Hlavně to auto nesmís v té pozici parkovat. Pro zajímavost Porsche Cayman GT4 Editováno: 8. Červenec 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuxy Vloženo 8. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Díky za odpovědi chlapi. Pořád si říkám, že mě to strachování se o novy auto musí brzy přejít. Zatím mám 6 000km a pořád nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Jako to jste nikdo neměl třeba při výměně kola auto v luftu a prasklo vám něco i na starém neshnilém autě? A že zdravím manželku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Popravdě řečeno si to kolo ve vzduchu neumím představit. Vzhledem k tomu, jak se může náprava vyvěsit, to fakt musí být pěkná "díra" a předpokládám, že karoserie leží na protějším dorazu. Nebylo by foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Jde o normální křížení náprav, v terénu běžný. Auto je na to stavěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.