Duben 13, 20232 r Nejaka je aj po panoramou,lebo mi ju menili pri vymene po poistnej udalosti na panorame.
Květen 21, 20241 r Tak zase začali u mňa výpadky GPS. Zemegula vysvietená nie je, SOS nesvieti a poloha na displayi auta nie je presná. Pri odpojení tel. všetko v pohode. Za 2t je to už 3-4 krát.
Květen 21, 20241 r Vsiml jsem si toho take - nemuze to souviset v posledni dobe se slunecni aktivitou ? vsude same clanky o moznostech vypadku signalu atp. 🤔
Květen 21, 20241 r Tak keď to mas aj ty, tak bud update iosu posledný (dnes je ďalší, idem naťahať) alebo ŠA a ich výpadky. Men sa to stalo 1. krát v HU, keď tam mali čínskeho muftiho, tak si vravím fajn, dovliekli svoju technológiu rušenia ... Ale zjavne nie
Květen 22, 20241 r Taky se mi to párkrát s ios už stalo, že auto jelo mimo silnici. Stačí restart Bolera.
Květen 23, 20241 r po restarte bolera to iste....kym som auto neodstavil, nevystupil zamkol a znova start, tak nic. stiahol som update iosu a uvidime.
Květen 23, 20241 r Update nepomůže, mně to dělal už iphone 11 a možná i Xr a pomůže jen odpojení a restart telefonu a pak i infotanmentu, to prostě na dálnici nechceš.
Květen 23, 20241 r nepomohlo ani odpojenie telefonu, ani restart, ani iný USB port. proste nič. ani druhý telefón iphone. predtým bol ten istý soft v aute a nerobilo. ak to nebude po aktualizácii softu tel. ok, ... vieme, kde je chyba...a to bude po záruke tá horšia varianta... Upraveno Květen 23, 20241 r od csabac
Květen 23, 20241 r Presne to som sa chcel opýtať čo budeme robiť keď auto bude po záruke. To asi nebude lacná oprava. A fungovať bez tabletu bude neskutočne. Bude to schopný garazmajster opraviť mimo SA ?
Květen 23, 20241 r @slovacikpozri, kym to nehlasi chybu SOS to mozem j....t. Len musim nejak dojst na to, ako nastavit to, aby tahalo polohu gps z telefonu a nie auta. Ak ostatne bude fungovat, neriesim. A co budeme robit...pockam si, kym zena bude menit auto a zoberiem si Scrossku a toto pojde prec. Dalsi moderny srot nechcem a vyber tam je teda zalostny.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.