Publikováno Červenec 21, 20196 r Scala si vede docela dobře + na konci videa je porovnání Sport a Normal nastavení podvozku
Červenec 22, 20196 r Hmmm, tak pokud standardní tlumiče se chovají podobně (a zbytek podvozku je shodný, nevím, potvrďte) jako sport v režimu normal, tak asi nemá význam si za to připlácet, když rozdíl je minimální. Možná tak kvůli pocitu.
Červenec 22, 20196 r Autor Standardní podvozek by měl být ještě o něco měkčí než sportovní podvozek v Normal režimu.
Červenec 22, 20196 r Určitě budou i jiné pružiny. Losí test dobrý, ale jistota z podvozku tam dvakrát cítit není, čekal bych u sportovního podvozku tužší naladění.
Srpen 19, 20196 r Je to přetížený podvozek z Pola co by jsi od takového shitu čekal ? Od tohoto vozu nemůžeš chtít vůbec nic krom přepravy z bodu A do bodu B dle předpisů. Recenze jsou ve směs zaplacený. Na shitovém levném podvozku mít prostě dobré výsledky nemůžeš. Scala není nic jiného než předražené polo. Upraveno Srpen 19, 20196 r od 15degren
Srpen 19, 20196 r Nevím přesně, jak myslíš to přetížený. K tomu výroku o Polu se dá říct asi toto: - Polo má aktuálně až na pár mm shodný přední rozchod s Golfem, vzadu je asi o 4 mm užší - Scala má o 85 mm delší rozvor než Polo - kufr má o 120 litrů větší (tzn. nijak extrémní nárůst hmoty, a to ani celkově), cena Pola je mimochodem u benzinu jen asi o 12 tis. nižší Zatím jsem Scalu nezkoušel, ale oproti klasické jednoduché MQB jsem zatím narazil na rozdíly: - vzadu nemá stabilizátor - menší brzdy vpředu i vzadu - úzké pneu (což zřejmě dopadne i na GVIII) - ? K úrovni "žurnalistů" se nemá smysl vyjadřovat a už vůbec ne se jimi řídit. Dnes jsem si přečetl, že adaptivní tempomat ve Scale je nesmyslný luxus a to samé o LED světlech..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.