Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl bych se zeptat, jde zničit řídící jednotku tím že odpojíte plus + na baterii (mínus - necháte připojené) a po chvíli plus + zase připojíte ? 
Udělal jsem toto a vyhodilo mi to kontrolku airbagu ... diagnostika ukázala spoustu chyb na řídící jednotce- smazáno a zatím to nesvítí. Ale je to možné takhle zničit ? předem děkuji za odpovědi. 

To by snad nemělo vadit. Ty jsi měl zapnutý klíček a při tom si to odpojil a zapojil? To by se jí mohlo nelíbit, ale regulérním zapnutím a vypnutím by se to mělo srovnat. Matně si vzpomínám, že se mně to jednou povedlo a auto jezdí do teď.

• Autor
před 40 minutami, McMatej napsal:

To by snad nemělo vadit. Ty jsi měl zapnutý klíček a při tom si to odpojil a zapojil? To by se jí mohlo nelíbit, ale regulérním zapnutím a vypnutím by se to mělo srovnat. Matně si vzpomínám, že se mně to jednou povedlo a auto jezdí do teď.

Ne ne, zapnuté zapalování nebylo. díky za reakci :)

a když jsi to znova připojoval, tak to jiskřilo? Některé jednotky se takto na O2 odpravit dají. Pokud jsi ale normálně smazal chyby, takl by to mělo být ok. Jen nepíšeš o jaké chby se jednalo, resp. v jakých byly jednotkách.

• Autor
před 38 minutami, Wittmann napsal:

a když jsi to znova připojoval, tak to jiskřilo? Některé jednotky se takto na O2 odpravit dají. Pokud jsi ale normálně smazal chyby, takl by to mělo být ok. Jen nepíšeš o jaké chby se jednalo, resp. v jakých byly jednotkách.

Trochu to prsklo... chyby bohuzel nevim, diagnostiku a nasledne mazani jsem neprovadel ja. 

Ale i kdyby tedy byla pryc, kolik tak tipujete ze by stala vymena ? 

Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora!

A podle čeho soudíš, že se něco stalo?  Pokud vím, tak když se odpojí akumulátor tak po opětovném připojení jsou zalogovaný chyby snad na všem ? Stači ujet pár km a smazat. Pokud se nevrátí tak je to OK.

Podle mě svítí jen nezkalibrovaný volant.

• Autor
před 4 minutami, Wittmann napsal:

Podle mě svítí jen nezkalibrovaný volant.

Svitily obe, volant zhasl, airbag zustal. 

• Autor
před 12 hodinami, LiveBomb napsal:

A podle čeho soudíš, že se něco stalo?  Pokud vím, tak když se odpojí akumulátor tak po opětovném připojení jsou zalogovaný chyby snad na všem ? Stači ujet pár km a smazat. Pokud se nevrátí tak je to OK.

Byl jsem za diagnostikou v nedalekem (trochu podvodnem) autoservisu na smazani a tam me tim zacali strasit, tak jsem se chtel zeptat vice lidi jak to tedy je :) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.