Mich Sch Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Chtěl bych se zeptat, jde zničit řídící jednotku tím že odpojíte plus + na baterii (mínus - necháte připojené) a po chvíli plus + zase připojíte ? Udělal jsem toto a vyhodilo mi to kontrolku airbagu ... diagnostika ukázala spoustu chyb na řídící jednotce- smazáno a zatím to nesvítí. Ale je to možné takhle zničit ? předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 To by snad nemělo vadit. Ty jsi měl zapnutý klíček a při tom si to odpojil a zapojil? To by se jí mohlo nelíbit, ale regulérním zapnutím a vypnutím by se to mělo srovnat. Matně si vzpomínám, že se mně to jednou povedlo a auto jezdí do teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich Sch Vloženo 24. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 před 40 minutami, McMatej napsal: To by snad nemělo vadit. Ty jsi měl zapnutý klíček a při tom si to odpojil a zapojil? To by se jí mohlo nelíbit, ale regulérním zapnutím a vypnutím by se to mělo srovnat. Matně si vzpomínám, že se mně to jednou povedlo a auto jezdí do teď. Ne ne, zapnuté zapalování nebylo. díky za reakci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 a když jsi to znova připojoval, tak to jiskřilo? Některé jednotky se takto na O2 odpravit dají. Pokud jsi ale normálně smazal chyby, takl by to mělo být ok. Jen nepíšeš o jaké chby se jednalo, resp. v jakých byly jednotkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich Sch Vloženo 24. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 před 38 minutami, Wittmann napsal: a když jsi to znova připojoval, tak to jiskřilo? Některé jednotky se takto na O2 odpravit dají. Pokud jsi ale normálně smazal chyby, takl by to mělo být ok. Jen nepíšeš o jaké chby se jednalo, resp. v jakých byly jednotkách. Trochu to prsklo... chyby bohuzel nevim, diagnostiku a nasledne mazani jsem neprovadel ja. Ale i kdyby tedy byla pryc, kolik tak tipujete ze by stala vymena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 A podle čeho soudíš, že se něco stalo? Pokud vím, tak když se odpojí akumulátor tak po opětovném připojení jsou zalogovaný chyby snad na všem ? Stači ujet pár km a smazat. Pokud se nevrátí tak je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Podle mě svítí jen nezkalibrovaný volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich Sch Vloženo 24. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 před 4 minutami, Wittmann napsal: Podle mě svítí jen nezkalibrovaný volant. Svitily obe, volant zhasl, airbag zustal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich Sch Vloženo 25. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2019 před 12 hodinami, LiveBomb napsal: A podle čeho soudíš, že se něco stalo? Pokud vím, tak když se odpojí akumulátor tak po opětovném připojení jsou zalogovaný chyby snad na všem ? Stači ujet pár km a smazat. Pokud se nevrátí tak je to OK. Byl jsem za diagnostikou v nedalekem (trochu podvodnem) autoservisu na smazani a tam me tim zacali strasit, tak jsem se chtel zeptat vice lidi jak to tedy je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.