NJcz Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Nic o čem bych věděl, bohužel vše co píšeš je výsadou až vyšší řady, tedy MIB2 a více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoofySK Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Super. Moc díky za rychlou pomoc. Myslím, že si mi ušetřil starosti 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TkTz Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Zdravim, mam SW train verzi: MST2_EU_SK_ZR_P0361T a SW MU: 0361. Myslite, ze muzu updatovat na MHI2_ER_SKG11_K3343_MU1433? Diky TkTz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 29. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Určitě ne, MHI je pro Harman a MST bude nejspíš Technisat. Takže na tuto verzi rozhodně ne, nevím však, na kterou verzi je to možné dát. Určitě ten SW musí ale začínat taky MST2_EU_SK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Hlavně opatrně, do jednotky nahrát něco, co tam nepatří je dost slušný risk..Každopádně MST2 není Columbus, ale Amundsen. Dříve jsem sdílel odkaz na MEGA, kde se dají najít veškeré verze jak na Columbus, tak i na ostatní jednotky. Mrkni na to a určitě najdeš. Na tvojí jednotku je nejnovější 366 a nebo přes patch do toho dostat verzi 468, ale to je už složitější operace. No a nebo je řešení se domluvit na příští pravidelné prohlídce v ŠA, aby ti to přehráli oni, jen řekni že ti to občas zlobí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magonr Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 (editace) Ahojte. Vie mi prosim niekto poslat funkcny link kde stiahnem sw 1433? Editováno: 27. Září 2021, autor: magonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magonr Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 (editace) Nakoniec som nasiel. Aby ste nemuseli hladat ako ja tak nech sa paci. https://mega.nz/file/oQtiBAYQ#x29EYx40DrFw5YoA04O_Xx9aZc7DSYTxixRWBoo_QF0 https://www.skodaclub.it/index.php?topic=16351.0 Editováno: 27. Září 2021, autor: magonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattejSVK Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) Dobrý deň, Chcem sa opýtať či je možné aktualizovať SW na novší. v Octavii 3 rv. 2014 modelový rok 2015. Offroad menu nemôžem cez VCDS 20.4.1 aktivovať Čislo zariteni:5E0035020C Hardware:H43 Software:0411 Databáze navigace je ECE 2020/2021 Databaze ´´Gracenote´´:- 10 CRC - 964 / Revision 5989 (build1) of the eCDDB database(EU)(Little Endian) Codec médií: N/A Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede a súbor na stiahnutie. Editováno: 28. Září 2021, autor: MattejSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 28. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2021 Nejjistější, jak ověřit, zda existuje dostupný soubor k aktualizaci je dle SW Train. To znamená podržet tlačítko MENU, dokud se nezobrazí servisní menu a tam je položka "Verze SW", tak nějak. A tam je napsáno, o jaký SW Train se jedná. Pokud se ale nepletu, tak se jedná o rádio MIB1 a nevím jistě, zda offroad lze zobrazit pro MIB1 rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattejSVK Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Takýto SW mám. Je možnosť aktualizácie SW? Lebo nejde ani funkcia Škoda virtual surround a virtual subwoofer. Octavia je bez zvukového systému Canton. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 29. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Pro toto radio neexistuje novější aktualizace. Verze 0411 je nejnovější. A jak jsem psal už předtím, tak to vypadá, že MIB1 nepodporuje Offroad režim a stejně tak ŠKODA virtual surround Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattejSVK Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Na rádio MIB2 a vyššie je niekde možnosť stiahnutia nového SW? Máte link? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 29. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Pro MIB2 ano, ale nepůjde to nainstalovat na MIB1. Lze to různě upravovat, aby to nějakým způsobem šlo, ale nenávratně se tím zničí jednotka. Právě pomocí SW Train se to dá ověřit. Odkaz: https://mibsolution.one/#/1/1 Jmeno: guest Heslo: guest 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 Zdravim, mam takuto verziu... Je to mozne nejako aktualizovat? Je to. Mib 2? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 12. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 Myslím si, že se jedná o MIB2 dle čísla dílu, ale nevím to jistě. Ohledně aktualizace.. vždy je nejjistější podívat se na SW Train. Tzn. podržet tlačítko MENU, dokud se neobjeví servisní menu a tam zvolit "Aktualizace/verze softwaru" a tam bude položka SW Train. Něco na způsob "MHI2_ER_SKG11_XXXXX_MU0318". Dle toho půjde snadno určit, na kterou verzi a jestli vůbec, lze aktualizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Je to MIB1 dle verze softveru. A posledni verze sw. je 411 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Mib 1 mala android auto? Lebo ja ho tam mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 před 3 hodinami, koudy71 napsal: Je to MIB1 dle verze softveru. A posledni verze sw. je 411 Podle mě se teda jedná o MIB2 podle čísla dílu. A tudíž by měla být možnost aktualizovat na verzi 1433. @Dano1011Stačí udělat postup, co jsem napsal ke zjištění SW Train a pak bude jistota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Dnes pojdem nato pozriet. A poslem foto co som zistil... Mam este jednu otazocku... Vstavana navigacia naviguje po anglicky... Je mozne to niekde zmenit? Nenasiel som taku možnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Takto to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Mozem tam dat to co pridal Magonr? Po aktualizaciu bude nutne vymazat chybu? Dakujem velmi pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Ano, půjde ti tam dát tq verze, co poslal on 1433. Pak je potřeba úpravou jedné adaptační hodnoty smazat SVM chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1011 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Ďakujem velmi. Pekne za informácie... Ktokolvek kto ma diagnostiku tak to dokaze vymazat? Alebo je treba nieco specialne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Stačí k tomu jakákoliv diagnostika A ono takhle, i když se ta chyba nesmaže, tak pokud se nepletu, tak to ničemu nevadí. Ta chyba jen říká, že proběhla změny FW rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravo Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 Přiznám se, že jsem z těch aktualizací docela zmatený. Když dělám updaty map nebo nahrávám POI, tak používám MIB2 adresáře. Ale teď jsem byl kouknout na SW Train a mám MHIG_EU_SK_1533 - To znamená, že nemám MIB2? Hlavně bych chtěl udělat update na nejnovější možný, protože mi třeba nejede Offroad mode, nemůžu si pustit zvukové upozornění na POI atd - což by se s MIB1 docela vysvětlovalo. Jen pro pořádek, je to O3 2015 předFL s Canton muzikou Díky za info a pomoc se zorientováním se v této oblasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.