copik Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Ma tu niekto Matrix svetla na superbe ? Svietia sice fajn. Problem je, prechod svetiel stretavacie <> dialkove. Je tam asi 1 meter prazdne cierne miesto kde jednoducho svetla nesvietia. Daju sa napriklad zdvihnut iba stretavacie svetla ? Aby sa ten prechod zrusil. Nejake napady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 (editace) Podle videa zde to na sebe navazuje, možná trochu tmavší pruh na vozovce, ale určitě ne tma: https://youtu.be/XQww-3wPeFA?t=13 Takže pokud to vypadá jinak a neosvětluje to pruh před tebou, tak navštívit servis... Editováno: 19. Srpen 2019, autor: Kuchar7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Jak svítí LED světla na faceliftu Superba - čas od 15:40. Autor popisuje něco podobného, co copik v prvním příspěvku... https://www.youtube.com/watch?v=idZhPo4iax8&t=244s 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Ty pridavne LED moduly se nejakym zpusobem samostatne sestelovat nedaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copik Vloženo 17. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Bolo mi povedane, ze sa to da nastavit samostatne, kazdy jeden segment svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordan 14 Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Můžu vědět, jak jsi dopadl s těma Matrix světlama? Šlo to nastavit a je vše v pořádku. Tento tip světel mám taky objednaný ve své konfiguraci. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.etr Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli mají zadní světlomety u superb 3 facelift vlastní řídící jednotku,děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek_B Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Dobrý den, já jsem řéšil stejný problém s černým pruhem mezi světly. V servisu mi řekli, že to seřídit nelze, protože tam je výšková mezera mezi bi-led a dalšími přídavných segmenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copik Vloženo 9. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Tak segmenty MATRIX svetiel sa nedaju samostatne nastavovat. jaroslav75 kde je to video, v ktorom hovoria, ze uz to opravili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Lepší kratší dosvit než ty pruhy. Ty mě tam neskutečně štvou v noci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) Mně osobně to třeba až tak nevadí, ty pruhy. Zdá se mi taky, že na straně řidiče je ten pruh užší / prakticky žádný, zatímco na pravé straně je výraznější. Má to tak taky někdo? Ale rozhodně bych neřekl, že je to metr - těžko v zorném poli odhadnout, jak je vysoký ten pruh, ale já to mám spíš tak, že na pravé straně vidím přechod potkávacích a Matrix a na svojí straně ho nevidím. Editováno: 11. Únor 2020, autor: nonaim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Ahojte. K vysvetleniu ci sa daju alebo nedaju nastavovat Matrix svetla aby nebol vidno ziaden pruh vid tu:https://forum.skodahome.cz/topic/150111-bixenon-afs-vs-fl-led/page/2/#comments Strucne,nastavit to zial nejde,matrix je priamo v module so stretavacimi svetlami,cize posunom stretavaciek sa posuvaju dialkove a naopak.Samostatne sa da nastavit dodatocny dialkovy 3-komorovy reflektor,ale na ten Vam urcite v servise Sahat nebudu,lebo nevedia ako ho nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarbonDioxide Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Ahojte. Podarilo sa niekomu nieco vyriesit? Auto dodane v 01/2020 ma ten pas dost viditelny... skusil niekto reklamovat? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 před 10 hodinami, CarbonDioxide napsal: Ahojte. Podarilo sa niekomu nieco vyriesit? Auto dodane v 01/2020 ma ten pas dost viditelny... skusil niekto reklamovat? :-( Jsme na tom stejně. A stejný měsíc výroby. Zkusím to reklamovat při prvním servise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Uzivatel BAJKY Vam o tom profi pokec a nahlad napisal....uhraju to na vlastnost,ktora uzivaniu nevadi..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 (editace) Co je to za vlastnost, že světlo svítí takhle do strany, když auto stojí? Kola jsou rovně, a "víc" svítí jen strana levá, u řidiče. Editováno: 14. Únor 2020, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 A to vyhodnocujes na zaklade tejto mizernej fotky?Staci malicko vychyleny volant a je aktivne prisvecovanie toho city corneringu,alebo to proste robi taky ten blby efekt,akoze viac to svieti,ale realne to tak urco nieje.Dokonca z tej foto ani nieje jasne,ci je to vobec FL....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Áno mizerná fotka. FL to je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 To není Corner, ale Fl má tyto světla, která by měli být aktivní při jízdě ve městě (do 50 km/h) a rozšiřovat kužel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 (editace) Presne to som myslel....ten trojuholnik v dolnej casi svetla Editováno: 14. Únor 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Ahojte.Je to jeden z AFS modov Skodou definovany-je to nieco ako city mode.Volaju ju myslim side light,funkcia je aktivna pri smerovke,natocenom volante alebo v meste ako pisete do 50km/h.funkcia je tak smerovana ze pokial stojis mimo stredu vozidla tak takmer niesi schopny povedat ci svietia obe strany alebo len jedna.Kuzel je naozaj natoceny len do strany a minimalne do stredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huty.21 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Zdravim panove, zkousel nekdo pri servise upozornovat/reklamovat ten prechod svetel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franco Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Zatím nikdo nic? Superb FL vyrobeno 3/20 a mezeru tam mám jak u Vanessy Paradis :-/ Zítra jedu do servisu, tak zkusím zjistit jestli něco neví. Stačilo by dálkový separátně cuknout o píď dolů a bylo by vyřešeno. Otázka je jestli to technicky jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordan 14 Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Zbytečná cesta do servisu. Opravit to nejde. Mám stejný rok výroby. Nechápu, jak může někdo vyrobit světlo, ve kterém jsou tmavé stíny. Pro mě Matrix velké zklamání. Škodovka by se za toto měla stydět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldynp Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Ahoj, na téma mezery ve světelném kuželu celkem z mého pohledu fundovaně odpovídal uživatel Bajky v tomto tématu: Příspěvek od Bajkyho z 29.1.2020. Píše, že ve vývoji světel "má tak trochu prsty" a text vypadá logicky. Závěr je, že s tím nic neuděláte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.