Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ma tu niekto Matrix svetla na superbe ?

Svietia sice fajn. Problem je, prechod svetiel stretavacie <> dialkove. Je tam asi 1 meter prazdne cierne miesto kde jednoducho svetla nesvietia.

Daju sa napriklad zdvihnut iba stretavacie svetla ? Aby sa ten prechod zrusil.

Nejake napady ?

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den, já jsem řéšil stejný problém s černým pruhem mezi světly. V servisu mi řekli, že to seřídit nelze, protože tam je výšková mezera mezi bi-led a dalšími přídavných segmenty. 

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Mně osobně to třeba až tak nevadí, ty pruhy. Zdá se mi taky, že na straně řidiče je ten pruh užší / prakticky žádný, zatímco na pravé straně je výraznější. Má to tak taky někdo? Ale rozhodně bych neřekl, že je to metr - těžko v zorném poli odhadnout, jak je vysoký ten pruh, ale já to mám spíš tak, že na pravé straně vidím přechod potkávacích a Matrix a na svojí straně ho nevidím.

Editováno: , autor: nonaim
Vloženo

Ahojte.

K vysvetleniu ci sa daju alebo nedaju nastavovat Matrix svetla aby nebol vidno ziaden pruh vid tu:https://forum.skodahome.cz/topic/150111-bixenon-afs-vs-fl-led/page/2/#comments

Strucne,nastavit to zial nejde,matrix je priamo v module so stretavacimi svetlami,cize posunom stretavaciek sa posuvaju dialkove a naopak.Samostatne sa da nastavit dodatocny dialkovy 3-komorovy reflektor,ale na ten Vam urcite v servise Sahat nebudu,lebo nevedia ako ho nastavit.

Vloženo
před 10 hodinami, CarbonDioxide napsal:

Ahojte. Podarilo sa niekomu nieco vyriesit? Auto dodane v 01/2020 ma ten pas dost viditelny... skusil niekto reklamovat? :-(

Jsme na tom stejně.   A stejný měsíc výroby.   Zkusím to reklamovat při prvním servise...

Vloženo (editace)

Co je to za vlastnost, že světlo svítí takhle do strany, když auto stojí? Kola jsou rovně, a "víc" svítí jen strana levá, u řidiče.

20200214_071935.jpg

Editováno: , autor: PetrKV
Vloženo

A to vyhodnocujes na zaklade tejto mizernej fotky?Staci malicko vychyleny volant a je aktivne prisvecovanie toho city corneringu,alebo to proste robi taky ten blby efekt,akoze viac to svieti,ale realne to tak urco nieje.Dokonca z tej foto ani nieje jasne,ci je to vobec FL.......

Vloženo

Ahojte.Je to jeden z AFS modov Skodou definovany-je to nieco ako city mode.Volaju ju myslim side light,funkcia je aktivna pri smerovke,natocenom volante alebo v meste ako pisete do 50km/h.funkcia je tak smerovana ze pokial stojis mimo stredu vozidla tak takmer niesi schopny povedat ci svietia obe strany alebo len jedna.Kuzel je naozaj natoceny len do strany a minimalne do stredu.

• o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Zatím nikdo nic? Superb FL vyrobeno 3/20 a mezeru tam mám jak u Vanessy Paradis :-/

Zítra jedu do servisu, tak zkusím zjistit jestli něco neví. Stačilo by dálkový separátně cuknout o píď dolů a bylo by vyřešeno. Otázka je jestli to technicky jde.

Vloženo

Zbytečná cesta do servisu. Opravit to nejde. Mám stejný rok výroby. Nechápu, jak může někdo vyrobit světlo, ve kterém jsou tmavé stíny. Pro mě Matrix velké zklamání. Škodovka by se za toto měla stydět. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...