bajky Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Fungovat urcite funguje obstojne,ale vykon by vedel byt este o 20-30%vacsi plus dalsie drobotinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mituma Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Ale jak píšeš, to by někdo musel umět pracovat s odx bankou :) Btw by mě zajímalo, co by se třeba dalo dělat s multi-segmenty například u MB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Napriklad zahrat si na garazi tetris.ale nie he to zatial legalne....hovorime ale o HD rozliseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klabson Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 (editace) Mám SIII 7/2019 a když mám na dálnici zapnutá Matrix světla, dostávám dálkové už z kilometru od každého kamionu v protisměru, což je bohužel dělá na dálnici naprosto nepoužitelné. Mám nastavenou nejrychlější možnou reakci na vypnutí, ale nedělá to bohužel žádný rozdíl. Nemám zatím v noci moc najeto, registruju to hlavně na jednom úseku dálnice, kde je hodně husté křoví mezi směry, takže nejsou vidět spodní světla kamionu a ty horní na střeše zřejmě Matrix neregistruje jako auto, nebo to nechápe a svítí pod (řidiči kamionu do očí) a naopak ne nad (do vzduchu). Je možné, že jde o SW problém nebo chybu světel a mám s tím zajet do servisu? Přijde mi nepravděpodobné že by šlo o běžné chování, jinak by to tady na fóru určitě zmiňovalo víc lidí. Editováno: 1. Srpen 2023, autor: klabson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 @klabson Nejedná se o žádnou SW chybu, ani chybu světel. Matrixy v SIII nemají dálniční režim, takže neumí na dálnici fungovat, jako když jedeš po okresce. Třeba Matrixy v O4 dálniční režim už umí. V tomto aspektu je bohužel SIII už "starší model". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Ano, bohužel je to tak. Já už na dálnici dálková skoro nedávám. Samotnému mi oslňování vadí, tak se snažím to nedělat druhým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 (editace) Je realita že u O4 už tak často nevnímám oslnění, jako tomu je u starších aut, ale pořád tam je. Potkat superba s dálkovými na automat i na okresce znamená obvykle několikasekundovou slepotu. Ale není to problém jen VW, dělají to všechny tyto druhy světel, prostě oslňují. Jak vidím bíle světlo, tak stáčím oči jiným směrem abych neoslepl. Chápu že z pohledu řidiče tyto LED světla s automatem přinesla velké zlepšení bezpečnosti při jízdě v noci. Nicméně realitou je, že z pohledu oběti je to přesně naopak 😄, ať si automobilky tvrdí co chtějí, automatická LED světla prostě oslňují a jsou nebezpečná. Editováno: 1. Srpen 2023, autor: informator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Já popravdě na D1 matrixy ani moc nepožívám. Je tam takový provoz, že světla je jak ve městě 😄 Ale na okresce fungují výborně. Probliklo mě asi 1x a to ještě z velké dálky, Jinak jde vidět, že už s předstihem se segmenty vypínají. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Nejsem si ted zcela jist, ale mam za to, ze po zasahu u ferdy tam dalnicni rezim mam 🤔 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 To by mě zajímalo, protože skutečně dálková na dálnici funguji špatně a kamiony oslňují. Nemůžeš to zjistit? Pokud by to ferda skutečně uměl, hned bych k němu kvuli tomu zajel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Škoda 3 Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Ahoj. Nefunguje mi "vyřezávání" u světel. Jednotka světel vyměněná. Údajně by mělo být nějaké čidlo na nápravě, které to taky řídí. Nebo je špatná jednotka světel? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Na to aby sme ti poradili si dal priliz malo info.Co vravi diagnostika?Mas zapnutu funkciu dynamic light assist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Škoda 3 Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Problikavalo mi světlo. Dal jsem to do servisu a řekli mi, že mám v háji jednotku a že mi tam může dát použitou asi 6000 kilometrů na autě. Měnil mi o tlačítko start/stop. 3 dny mi vyřezání fungovalo a pak přestalo. On se vymlouvá, že náma čas to řešit a až dýl atd. Tak chci vědět jestli je prostě v háji jednotka a ať mi dá jinou a nebo ne je jiná možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Škoda 3 Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února A dynamic light assist poznám v nastavení a nebo přes diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Chod do nastavenia auta-svetla-dynamic light assist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Škoda 3 Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Kouknu na to. Dám vědět jak to dopadlo. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Škoda 3 Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Bajky Tak zaplé to mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.