Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

občas se mi u Columbusu stává, že když chci přidat hlasitost, tak grafika na displeji nahoře v liště ukazuje, jako že ji přidávám, ale reálně se ani nehne. Jako by se z ničeho nic nastavil strop hlasitosti někde cca na polovině normálního maxima.

Když rádio restartuji, tak jde zase bez problému.

A jednou mi dokonce přestal zvuk jít úplně a taky jsem to musel řešit restartem.

Tušíte někdo čím by to mohlo být a jak se toho zbavit? Nebaví mě to pořád restartovat, je to otravné...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ten problém nie je oprava Sw. Je tam výrobná chyba od Harman Becker a je možné to opraviť. Pokial je vozidlo v záruke, tak je možné zariadenie dať vymeniť na garanciu, Harman si túto chybu priznáva.

Pokiaľ auto už v záruke nie je, tak je smola. Buď vymeniť zariadenie, alebo ho dať opraviť.

Samozrejme túto chybu viem opraviť na zariadení

Vloženo
před 14 hodinami, AutoFilas napsal:

Ten problém nie je oprava Sw. Je tam výrobná chyba od Harman Becker a je možné to opraviť. Pokial je vozidlo v záruke, tak je možné zariadenie dať vymeniť na garanciu, Harman si túto chybu priznáva.

Pokiaľ auto už v záruke nie je, tak je smola. Buď vymeniť zariadenie, alebo ho dať opraviť.

Samozrejme túto chybu viem opraviť na zariadení

Auto už v záruce není, je to 2014. Na kolik cca vyjde oprava?

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím Vás, mám na své Octavii stejný problém, mám také rok 2014 a někdy mi zvuk jde a někdy vůbec, také by mě zajímala cena té opravy, popřípadě jak je náročné to opravit, ptž cena i staršího infotaimentu není úplně nejmenší

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...